Oldal frissítése

Epson Expression Premium XP-530

4,7 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Epson Expression Premium XP-530

Ha gyorsan és kiváló minőségben szeretnél nyomtatni, szkennelni vagy másolni, akkor a tintasugaras többfunkciós Epson Expression Premium XP-530 nyomtató tökéletes választás számodra. Kisebb irodák hatékony kiegészítője, gyorsan kinyomtatja az összes szükséges dokumentumokat. Otthnodban is nélkülözhetetlen társ lehet a családi fotók nyomtatásánál.

Legfontosabb jellemzők

  • Multifunkciós nyomtató, amely ideális kisebb irodába
  • Akár 50%-os papírmegtakarítás
  • A Wi-Fi Direct szolgáltatás egyszerű nyomtatást tesz lehetővé vezeték nélküli eszközökről
  • AirPrint és Google Cloud Print támogatása
  • USB port és kártyaolvasó SD/SDHC/SDXC
  • 1.44" LCD kijelző

Nyomtatás vezetékek nélkül

A nyomtató sokoldalúságát tovább növeli a vezeték nélküli csatlakoztatás lehetősége. A Wi-Fi Direct szolgáltatás egyszerű nyomtatást tesz lehetővé kompatibilis vezeték nélküli eszközökről, anélkül, hogy csatlakozni kellene egy vezeték nélküli hálózathoz. Ezen technológia saját ad hoc hálózatot hoz létre és nem igényel Wi-Fi routert vagy internetes csatlakoztatást. Ha nem lennél a nyomtató közelében kihasználhatod az AirPrint vagy a Google Cloud Print alkalmazást. Az új ötszínű Claria Premium festék- és pigmentalapú tintakészlet segítségével élénk színű, kristálytiszta fényképeket készíthetsz. Az automatikus kétoldalas nyomtatás pedig papírt takarít meg. 

Szkennelt dokumentumok maximális minőségben

Az Epson Expression Premium XP-530 5760 x 1440 dpi felbontásban nyomtat. Viszont a szkennelésnél a felbontás akár 9600 x 9600 dpi. A kreatívabb gondolkodású felhasználóknak szánt Creative Print1 alkalmazás hozzáfér a Facebookon tárolt fényképekhez és a szkennelt képek azonnal feljátszhatóak a profilra. Szükség esetén közvetlenül az USB eszközre vagy a memória kártyára is szkennelhetsz. A kártyaolvasó könnyedén megbírkózik az SD/SDHC/SDXC formátumú kártyákkal. A nyomtató nagyon egyszerűen vezérelhető a 2.7" érintőképernyős LCD segítségével.

Kód:  PE296p2e
Termékszám:  C11CE81402CE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10