Oldal frissítése

Epson Expression Home XP-332

4,3 19 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Epson Expression Home XP-332

Abban az esetben van szükség, hogy gyorsan és egyidejűleg a kiváló minőségű nyomtatási, szkennelési vagy másolási, szolgál tintasugaras többfunkciós nyomtató Epson Expression XP-332. Ez a tökéletes megoldás otthoni, ha azt szeretné, hogy racionalizálja a munka gyors nyomtatás, beolvasás és másolás a szükséges dokumentumokat. Ugyanakkor úgy véli, nyomtatásra használni családi fotók kiváló minőségű.    

legfontosabb jellemzői

  • multifunkciós nyomtató beépített lapolvasó és másoló
  • A mobil eszközök számítógépeket lehet nyomtatni a beépített Wi-Fi modul
  • nyomtatni fájljait bárhonnan AirPrint vagy a Google Cloud Print
  • nyomtató rendelkezik memóriakártya-olvasó SD / SDHC / SDXC
  • Ellenőrző megkönnyíti 3,7 cm-es LCD

Nyomtatása vezetékek nélkül

A munka hatékonyságát javítja a nyomtató képes nyomtatni nélküle kelljen csatlakoztatni kábel. Beépített Wi-Fi modul lehetővé teszi, hogy a papír mindkét számítógépek és a mobil eszközök, mint például mobiltelefonok vagy tabletta, köszönhetően a Wi-Fi Direct. Ez létrehoz egy vezeték nélküli hálózat, így nem lesz szükség a vezeték nélküli nyomtatást bármilyen Wi-Fi router vagy internetkapcsolat. Ha nem található, közel a nyomtatóhoz, akkor a fájlok nyomtatásához AirPrint és Google Cloud Print. 

Maximális minőség szkennelt dokumentumok

Claria tinták sorozat otthoni garancia arra, hogy minden kinyomtatott fényképeket fog kinézni laborban.Epson Expression Otthon XP-332 kínál nyomtatási felbontás 5760 x 1440 dpi. A maximális beolvasási felbontás 1200 x 2400 dpi. Skenovat lze také přímo paměťovou kartu. Kártyaolvasó könnyedén veszi típusú SD / SDHC / SDXC. Controlling nyomtató könnyűvé válik még a tapasztalatlan, melyek segítenek 3,7 cm-es LCD kijelzőn.

Kód:  PE296p2a
Termékszám:  C11CE63403CE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10