Oldal frissítése

Epson EB-S31

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epson EB-S31

projektor

Epson EB-S31 projektor

Egy kép tisztán látható kivetítéséhez nincs szükség nagy, nehéz és főleg drága berendezésekre. A jó kontraszt aránnyal rendelkező EB sorozat éles képekre specializálódott, hosszú élettartammal - otthon vagy egy kis irodában, bármilyen megvilágítási körülmények között megállja a helyét. Egyszerű hordozhatóságának és felállításának köszönhetően azonnal kezdődhet a projekt tartalmának kivetítése kivételes minőségben.


Három ok, amiért érdemes ezt a készüléket választanod

projektor

Hosszú távú megbízhatóság

projektor

Garantált biztonság

projektor

Világos, éles képek kiváló minőségben

A projektor üzemeltetése és működtetése könnyű és problémamentes. Ezen kívül megkönnyíti az olyan praktikus funkciók használatát, mint például a képernyőmegosztás 2 jelforrás esetén. A kivetítő telepítése egyszerű, bármilyen elrendezésű a szobád. Az Epson iProjection alkalmazással okostelefonról vagy tabletről is közvetlenül irányíthatod a fotók vagy dokumentumok kivetítését.



Digitális és analóg csatlakoztathatóság

elegáns stílus és teljesítmény, amely felkelti érdeklődésed

projektor
 

Az EB-S31 videócsatlakozása történhet szabványos D-Sub-on keresztül, kompozit kábellel, S-Video és digitális HDMI kábel segítségével. A 3-in-1 USB funkció segítségével csak egy kábelre van szükség a kép, a hang és a lapozás vezérléséhez. Ha a projektort vezeték nélküli hálózatba kötöd, akkor számos készülékről irányíthatod a vetítést anélkül, hogy kábellel kellene összekötnöd őket.


  1. Nagy teljesítményű projektor kedvező áron
  2. Világos és éles képek kiváló minőségben
  3. Kivetítés több forrásból HDMI kábelen vagy mobil összekötetésen keresztül
  4. Sokoldalú és rugalmas vezérlés
  5. 10 000 órás izzó és szűrő élettartam
projektor
 

A beépített WiFi adapter segítségével élvezheted az innovatív biztonsági bejelentkezést, QR kód használatával. Az ingyenes iProjection alkalmazással okostelefonodon vagy tableteden keresztül beolvashatod a projektor által kivetített QR-kódot, majd azonnal rákapcsolódhatsz és megoszthatsz különböző tartalmakat. Megbeszéléseken egyszerűen összehasonlíthatsz dolgokat az osztott képernyő funkcióval. A Multi-PC Projection szoftverrel moderátorokat jelölhetsz ki korlátozott hozzáféréssel és különböző tartalmakat oszthatsz meg akár 50 felhasználóval.

 
Kód:  WX244f3
Termékszám:  V11H719040
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20