Oldal frissítése

Epson EB-595Wi

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epson EB-595Wi

Ez a sokoldalú interaktív projektor ideális a kiváló minőségű prezentációkat az osztálytermeApproxen és kisebb konferenciatermek köszönhetően rövid vetítési távolsággal. A képernyő mérete 2,5 méter ez mindössze 60 centiméterre a képernyőn vagy más felületre. A minimum 40 cm-re a vetítési felület, ami vár még mindig nagyon szép, 1,5metrový képet. Tehát nagyon jól lehet közel a képernyőhöz és show, és még akkor nem vakít, és leadott egy zavaró árnyék. Ez az a, azonban a kivonat sokkal több!

Legfontosabb jellemzők

  • Vetítés árnyékok nélkül, és vakító (nagyon rövid távolság)
  • Számos interaktív szolgáltatások (tollal együtt)
  • Projektor mennyezetre vagy falra (fali konzollal)
  • Kivételes képminőség a 3LCD technológiát
  • 16W hangszóró audio lejátszás
  • A számos interfész univerzális csatlakozás
  • Asztali megosztása több eszközről

Több, mint egy projektor

A projektor standard számos más jellemzőt, hogy felhasználók kényelme érdekében, és megkönnyítik a vetítés. A modell támogatja a két toll, így lehet az egész vetített felület, hogy írjon két felhasználó egyszerre. A tanárok és a diákok használhatják a szoftvert, hogy egyszerre megosztani tartalmakat több számítógépen, és a tanár facilitátor megőrizve felett, mi látható. Ha meg szeretné osztani a dokumentumok közvetlenül intelligens készülékek (Android és iOS), hogy a projektor vezeték nélküli modult.

Magas képminőség vetítés

Az Epson EB-595Wi kihasználja a 3LCD technológia, amely biztosítja a tiszta magas minőségű képek pontosabb színeket. A kivetítő is köszönhető, hogy egy hasonlóan nagy teljesítmény a fehér és a színes fények biztosítani fogja, hogy a bemutató lesz látható még a fényesen megvilágított helyiségben. Nem kell aggódni egyáltalán. Elöadások jól olvasható, tetszetős képeket.

 
Kód:  WX288t88
Termékszám:  V11H599040
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15