Oldal frissítése

ToyPex Obludárium készlet, 62részes

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ToyPex Obludárium készlet, 62részes

Szinte minden gyermek szeret építőelemekkel, ezeket tartalmazó készletekkel játszani. Az Obludárium készlet nem csupán jó móka, de fejleszti a gyerekek képzelőerejét és motorikus készségeit egyaránt. A játék a legkisebbekk számára is teljes mértékben biztosnágos. Az egyes darabok rugalmas anyagból készültek. A készlet segítségével megmutathatod gyermekednek a világ minden táján honos állatokat, azok sokféleségét. Ráadásul a gyerekek szabadon engedhetik a fantáziájukat, és számtalan aranyos szörnyecskét/lényt is alkothanak a készlet darabjaiból. Az Obludárium készlet remek szórakozást, és egyben fejlődést, tanulást kínál a gyerekeknek.

Az Obludárium készlet főbb jellemzői:

  • Rendhagyó építőjáték készlet gyerekeknek
  • Nagy és színes darabok rugalmas anyagból
  • Fejleszti a kreativitást, képzelőerőt és a motorikus készségeket
  • Szórakoztatja és egyben tanítja is a gyerekeket
  • Egyesíti az Állatok és az Alkotás alapkészleteket
  • 3 éves kortól ajánlott

Rendhagyó építőjáték készlet

A készlet 31 darab állati és emberi testrészből, valamint 31 darab fejként használható figurából áll. Így a gyerekek összeállíthatják a létező állatokat szüleik segítségével, vagy a saját képzeletük alapján alkothatnak egyedi lényeket. Az egyes darabok nagy méretűek, így a gyerekek is könnyedén bánnak velük. A darabkák különböző színűek, így a legkisebbek megismerik a színeket és felismerik a különböző kombinációkat. Az Obludárium a legmókásabb és legnépszerűbb játék a kategóriájában.

A játék megfelel Az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelve ( 2009. június 18.) a játékok biztonságáról (EGT-vonatkozású szöveg) irányelvnek és vonatkozó helyi szabályozásnak, valamint a termék rendelkezik CE megfelelőségi tanúsítvánnyal. 

Kód:  HRAif3990
Termékszám:  4892536330401
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05