Oldal frissítése

Epico BRIGHT iPhone 7/8 arany

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epico BRIGHT iPhone 7/8 arany

Nem szeretnéd ha az iPhone 7/8-es készülékednek szép előlapja el lenne rejtve, viszont félted, nehogy valami sérülés érje? Akkor érdemes megfontolni, hogy az Epico Bright Gold oldja meg minden problémádat. Az Epico teljesen átlátszó hátteret és elegáns kereteket hozott létre, amely az iPhone 7/8 mobiltelefonodat elegáns eszközként láttatja, amelyre biztosan nagyon büszke leszel.

Miért válassza az Epico Bright-t a megfelelő telefontartónak?

  • Az anyag választásnak és minőségnek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy a telefon kiesik a tenyeréből
  • Gyönyörű formatervezés aranyozott prémium megjelenés nemesfém utánzattal
  • Az Epico burkolat anyagvastagsága csak 0,35 mm
  • Teljes védelem a telefon hátuljához és éleihez
  • A védőburkolat könnyen mosható és tartós

iPhone 7/8 elegancia az első helyen

Az Epico Bright Gold védőburkolat egy kiváló minőségű borító, amelyet nemesfém utánzattal látták el. Ennek a nemesfém utánzatnak is köszönhetően, egy nagyon elegáns  mobiltelefon hátlapod lesz, ami az iPhone 7/8-es telefonodat egy teljesen egyedi dizájnnal egészíti ki, miközben teljes védelmet biztosít számára.

Az Epico Bright Gold kiváló anyaga

Az Epico rugalmas TPU műanyagból készült borítót készített. Ez az anyag egy külső, csúszásmentes réteggel van ellátva, amely biztonságosan használható. A TPU belső réteg képes tökéletesen tapadni a telefon hátoldalához és az élekhez, így nem kell aggódnod a szennyeződések és a sérülések miatt.

Kód:  EPICO29b3
Termékszám:  15810102000002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05