Oldal frissítése

EOS Lip Balm Lemon Drop 7 g

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EOS Lip Balm Lemon Drop 7 g

Vízálló termék

EOS ajakbalzsam a frissen hámozott citrom természetes illatával. Imádni fogod ezt az egyedi ízt! Használat után ajkaid friss citrom fagylalt ízűek lesznek. Egyedülálló EOS ajakbalzsam, amely UVA/UVB szűrővel és SPF 15 védőfaktorral rendelkezik, valamint vízálló. Más napvédő termékekkel együtt használva csökkenti a nap által okozott bőrrák kockázatát, és a bőr idő előtti öregedését. Ezeknek a tulajdonságoknak, valamint a frissítő íznek köszönhetően a balzsam nélkülözhetetlen nyári kiegészítőddé válik.

A balzsam tökéletesen simává, puhává és hidratáltá varázsolja az ajkakat, sőt véd a külső kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben is. Az EOS Lip Balm 95%-ban organikus és 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, minőségének és ízének köszönhetően igazi slágertermék az USA-ban. Az ajakbalzsam kerek, csavaros tégelye a balzsam felviteléhez kitűnő fogást biztosít. Legyenek ajkaid minden évszakban hidratáltak, puhák és érzékien simák. Szeretnéd Te is érezni a különbséget? Akkor próbáld ki a kiváló EOS ajakbalzsamot!

Tulajdonságok

  • A balzsam tökéletesen simává, puhává és hidratáltá varázsolja az ajkakat
  • Vízálló
  • Regenerálja az ajkak érzékeny bőrét
  • Védi ajkaid a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben
  • Az ajkak hidratáltak, puhák, tökéletesen simák és bársonyosak lesznek
  • Nem tartalmaz parabent, vazelin vagy ftalátokat
  • Az ajakbalzsam gluténmentes

Hatóanyagok

  • Shea vaj - Gondosan táplálja, hidratálja, puhítja és védi a bőrt a kedvezőtlen időjárással szemben
  • E-vitamin - kiváló antioxidáns, segít megvédeni a bőrt a napsugárzás ártalmaival szemben és védi a kiszáradástól, valamint csökkenti az öregedés jeleit
  • Jojoba olaj - az egyik legjobb olaj az összes bőrtípus számára, beleértve a legérzékenyebb és legkényesebb bőrt is, hatékonyan hidratálja, táplálja, rugalmassá teszi, gyógyítja és regenerálja a bőrt, sőt természetes 3 - 4-es faktorú védőhatással is rendelkezik
  • UVA / UVB szűrő SPF 15 védőhatással - védi a bőrt a nap káros hatásaival szemben

Innovatív, formatervezett csomagolás

A fantáziadús tojás alakú csomagolás kialakítását a legkisebb részletekig átgondolták. Lekerekített forma és bársonyosan puha tapintás jellemzi. Méretének, alakjának és gömbölyded formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a gyönyörűen vidám színekben pompázó csomagolásnak köszönhetően anti-stressz hatással is bír. Könnyedén zsebre teheted vagy bármilyen méretű táskában magadnál tarthatod.
Bőr típus:
Minden bőrtípusra

Használat:
Alklamazd 15 perccel napozás előtt. Ismételd meg 80 perc úszás vagy intenzív izzadás után, minden törölközést követően, és legalább 2 óránként.
Összetétel:
Active: Homosalate 8.0%, Avobenzone 3.0%, Octocrylene 2.75%. Inactive: Beeswax/Cera Alba (Cire D'abeille), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Natural Flavor (Aroma), Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Tocopherol, Limonene*, Linalool*. *Component Of Natural Flavor.
Kiszerelés:
7 g

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Tömeg

Tömeg 7 g (0,01 kg)

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, UV védelem
Kód:  KSPL1669
Termékszám:  832992016468

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15