Oldal frissítése

ENSLAVED: Odyssey to The West Premium Edition – PC

5 190 Ft

ENSLAVED: Odyssey to The West Premium Edition – PC


Üdvözlünk a távoli jövőben, ahol a háború tönkretette a világot, és a természet visszaveszi azt, ami tartozik hozzá. Ahol az emberi civilizáció néhány megmaradt képviselője a túlélésért küzd. Titokzatos rabszolgahajók összegyűjtik az egyre fogyó emberi populáció tagjait, és nyugatra viszik őket, hogy soha ne térjenek vissza.

Trip egy technológiai gondolkodású fiatal nő, akit csak egy ilyen rabszolgahajón csapdába ejtettek. Mentális képességeinek köszönhetően sikerült elmenekülnie. Monkey, egy erős, durva, magányos figura, aki nyers erejének és izmainak köszönhetően szállt ki.


Főbb jellemzők

  • A klasszikus, 400 éves kínai regény posztpokaliptikus felidézése
  • Az animáció remekműve
  • Lenyűgöző környezet
  • Dinamikus harci rendszer

Trip gyorsan rájön, hogy Monkey az egyetlen reménye a szabadságra és a kockázatos hazautazás túlélésére. Ezért készít egy rabszolga-fejdíszt, és Monkey-ra teszi. Ennek köszönhetően elválaszthatatlan párrá válnak. Ha a lány meghal, akkor ő is meghal, kettejük újta örökre összefonódott. Az ENSLAVED játék fókuszában a két főszereplő közötti kapcsolatok összetettsége áll. A játékos Monkey bőrébe bújuk, a harc, a stratégia és a környezet legyűrésének kombinációjával biztosítja, hogy Monkey és Trip egyaránt túlélje azokat a buktatókat és veszélyeket, amelyek akadályozzák a szabadságukat.

A Premium Edition tartalmazza a díjnyertes eredeti játékot és a Pigsy Perfect 10 kiegészítő tartalmát, valamint a Ninja Monkey, a Classic Monkey és a Sexy Robot Trip karaktereinek skinjét.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor sorozat Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 2 GHz (2 GHz)
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 8 GB
Kód:  MVE000091
Termékszám:  54808

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15