Oldal frissítése

Enermax DigiFanless 550W Platinum

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Enermax DigiFanless 550W Platinum

Passzív hűtőrendszerrel ellátott számítógépes tápegység, amely biztosítja a csendes működést (0 dB (A)). Ezért ez az erőforrás remek választás minden olyan munkaállomáshoz, ahol fontos a csendes működés, multimédiás állomásokon és nappaliban helyetfoglaló HTPC-ben. Ezeket a rendszereket naponta több órányi használatra tervezték, így egy olyan erőforrást hoztak létre, amely gazdaságos az energiával. A 80+ Platinum minősítés azt jelenti, hogy a működéséhez minimális energiát használ., amely praktikus sok szempontból. A moduláris kábelezés leegyszerűsíti a beszerelést, helyet takarít meg és javítja természetesem légáramlást is, a fel nem használt hábelek pedig leválaszthatók.

Ellátás felügyelet

A DigiFanless egy kifinomult digitális interfésszel rendelkezik az alapváltozók információjához és optimalizálásához. Egyszerűen csatlakoztassa az USB-porthoz és a Zero-Delay Power Monitoring System (Késleltetés nélküli áramfigyelő rendszer) szoftverrel a felhasználók képesek figyelemmel kísérni a tápellátást és megváltoztatni a teljesítményt egysínes üzemmódban, finomhangolni a 12V-os kimenetet vagy riasztási üzeneteket beállítani. A ZDPMS kiszámítja továbbá a  villamosenergia-költségeit, és áttekintést ad a ökológiai lábnyomáról.

Gazdaságos

A sorozat megfelel a legfrissebb EU ErP Lot 6 2013 iránymutatásoknak, így csak 0,5 W alati az energia fogyasztása készenléti állapotban, ha megfelelő alaplapot használ. Emellett a teljesítményt 93% körül marad 50%-os és 100% -os terhelés mellett. De nem csak az ökológiáról és a csendről van szó. Vannak csatlakozók, amelyek extra teljesítményt képesek nyújtani a nagy teljesítményű videokártyák, merevlemezek és perifériák széles körérnek.

Maximális áramfelvétel:
+3,3 V / 20 A
+5 V / 20 A
+12 V1 / 30 A
+12 V2 / 30 A
-12 V / 0,5 A
+5 Vsb / 2,5 A

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 550 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Passzív hűtés, Aktív PFC, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Platinum
Hatékonyság 93 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Méret

Szélesség 175 mm (17,5 cm)
Magasság 150 mm (15 cm)
Mélység 86 mm (8,6 cm)
Tömeg 2 kg (2 000 g)
Kód:  UD969u8
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  EDF550AWN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20