Oldal frissítése

Energy Sistem Mini Music Box BZ1 piros

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Energy Sistem Mini Music Box BZ1 piros

Vidd magaddal és tartsd kézben a zenét - bárhol. Ezzel a könnyű, kompakt, miniatűr kialakítású, Bluetooth technológiával rendelkező hordozható rendszerrel barátaiddal együtt is élvezheted kedvenc dalaidat. A beépített mikrofonnak köszönhetően mobiltelefon-kihangosítóként is funkcionálhat. Stílusos, kecses vonalvezetése már az első pillantásra nyilvánvaló.

Vezeték nélküli kapcsolat

A Mini Music Box BZ1 egy hangsugárzót rejt, amellyel MP3 felvételeket játszhatsz le. A Bluetooth BZ1 technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatod okostelefonodhoz, tabletedhez, és már hallgathatod is a tárolt tartalmakat. A hívásokat egyetlen gomb megnyomásával is fogadhatod anélkül, hogy telefonodat meg kellene keresned, vagy elő kéne venned a zsebedből. Használd ki a 3,5 mm-es bemeneti line-int más eszközök csatlakoztatásához.

Kiváló minőségű hang és hosszú élettartam

A beépített akkumulátor könnyen feltölthető a mini USB csatlakozóval, és egy töltés hosszú működési időt biztosít. Élvezd a zenét, ott, ahol épp eszedbe jut ezzel a 3W-os, 40 mm átmérőjű kiváló hangminőséget kínáló hangszóróval.


Paraméterek és specifikációk:

Kapcsolat:
Bluetooth® V3.0
Kompatibilis az A2DP és AVRCP profilokkal
Jeltartomány max. 10 méter
Audio bemenet 3,5 mm
Töltés USB-n keresztül
Frekvenciatartomány: 180 Hz - 20 kHz
Jel-zaj arány:> 80 dB
Kimeneti teljesítmény: 3 W
Átmérő: 40 mm

Az akkumulátor paraméterei:
Névleges feszültség: 3.7 V DC
Töltési idő: 2 ~ 3 óra
Kapacitás: 500 mA
Egyszeri töltéssel akár 8 óra működés Bluetooth-szal / 10 óra line-innel

Csomag tartalma:
Energy Music Box BZ1
Line-in kábel
USB kábel
Kézikönyv

Kód:  GK458c1
Termékszám:  421220
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20