Oldal frissítése

Energy Sistem Headphones BT1 coral

2,2 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Energy Sistem Headphones BT1 coral

A BT1 fejhallgatónak köszönhetően nyugodtan hallgathatsz zenét a telefonodról, miközben akár hívást is fogadhatsz. Ez a nagy fejhallgató 40mm-es átalakítóval rendelkezik, így ebben az árkategóriában is képes széles frekvenciatartományban zenét lejátszani, úgy, hogy annak minden részletét élvezd. Nyugodtan táncolhatsz is közben, hiszen a vezeték nélküli Bluetooth csatlakozás abszolút szabadságot biztosít. A nyitott konstrukció segít a hangszínek helyes fejlesztésében, és abban az esetben is értékelni fogod, ha nem szeretnél zenehallgatás közben teljesen elszigetelődni a körülötted zajló eseményektől. Ezért ez a fejhallgató ideális választás a mindennapi használatra, például út közben a munkahelyedre vagy az iskolába. 

Főbb tulajdonságok

  • Vezeték nélküli fejhallgató rendkívüli hangteljesítménnyel
  • Kényelmes viselet (fülkagyló párnázása, állítható fejhíd, alacsony tömeg)
  • 40 Hz-től 20 kHz-ig terjedő széles hangspektrum, amelyet a 40 mm-es inverter biztsít
  • Handsfree funkció a hívások fogadásához
  • Gombok hívás fogadásához, valamint a zeneszámok és a hangerő módosítására...
  • Az akkumulátor akár 8 órányi zenehallgatást is biztosít (3 órányi USB töltéssel)

Kényelmes és kifinomult

Nyugodtan hallgass zenét akár órákig. A bélelt fülpárnák, az állítható fejhíd és az alacsony tömeg (110 g) garantálják a felhasználó kényelmét. Így egész nap is használhatod, hiszen egy feltöltéssel akár 8 órás üzemidőt is biztosít. A handsfree funkciónak hála pedig telefonálhatsz is a családoddal és a barátaiddal, anélkül, hogy elő kellene venned a telefonodat. A fejhallgató emellett 3 gombbal is el van látva, amelyeket a hívások fogadásához és a dalok kiválasztásához használhatsz.

Paraméterek

Szín

Szín Piros
Kód:  JV316k1
Termékszám:  424832
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10