Oldal frissítése

Enchantimals Starling Starfish - Idyl & Rypple

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Enchantimals Starling Starfish - Idyl & Rypple

A Enchantimals babák tündérek. Ezek a kis tündérlányok szeretik az állatokat, és a róluk való gondoskodás a mindenük. Mindegyik tündérnek van egy kedvence, akivel sok közös tulajdonságon osztoznak. Nem csupán funkcióikban, hanem megjelenésükben is. Dolphin Enchantimals Starling Starfish szereti barátját, Idyl-t, a kis tengeri csillagot. Kis barátjuk, Rypple társaságában úgy döntöttek, hogy kicsit kicsinosítják magukat. Egy csodálatos tükör, szék, különféle kiegészítők és kozmetikumok, például parfüm és rúzs is a rendelkezésükre áll. Csinosítsd ki magad te is az Enchantimals Starling Starfish és kis barátai társaságában.

Az Enchantimals Starling Starfish - Idyl & Rypple legfontosabb jellemzői

  • A készlet egy babát, két tengeri csillagot és kiegészítőket tartalmaz
  • A kiegészítők közé tartozik egy tükör tenger témájú díszítéssel és fésülködőasztallal, székkel és különféle szépségápolási eszközökkel
  • Az Enchantimals Starling Starfish Idyl és Rypple színei tökéletesen illeszkednek egymáshoz
  • A szettel való játék ösztönzi a kreativitást és a fantáziát
  • A Starling Starfish az Enchantimals sorozat részét képezi
  • A sorozat összes babája összegyűjthető 
  • 4 éves kortól alkalmas gyermekek számára 

Az Enchantimals babák és kiegészítők színei illenek egymáshoz

Az Enchantimals Starling Starfish baba csinos ruhákat visel. Rózsaszín mellénye és csillag alakú, narancssárga szoknyája van. Magasított, piros szandált hord. Rózsaszín haját egy tenger csillag díszíti. Barátja, Idyl vidám, mosolygós, narancssárga tengeri csillag. A kisebb tengeri csillagnak, Rypple-nek gyönyörű szeme és rózsaszín színe van. Csatlakozz te is hozzájuk!

Méret:
21,5 cm

Paraméterek

Márka és kiadás

Márka Enchantimals
Kód:  HRAif6390b
Termékszám:  ASRT0887961552447

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20