Oldal frissítése

Enchantimals rókával

Kiegészítők a termékhez

Enchantimals rókával

Felicitynek és aranyos rókájának egy gyönyörű művészeti stúdiója van. Minden szükséges kiegészítővel rendelkezik, amelyre egy modern művészeti szalonnak szüksége van. Most Felicity lefestheti a barátait. Csak időpontot kell egyeztetni, és az Enchantimals babák pihenhetnek, míg Felicity egy gyönyörű arcképet rajzol nekik.

Az Enchantimals baba rókával játék fő jellemzői

  • Felicity baba és művészeti stúdiója
  • A csomag Enchantimals babát, rókát és kellékeket tartalmaz a festéshez
  • Egy gyönyörű állvány, kész portrék, egy szék a modelleknek, két ecset, egy vizespohár és egy táska művészeti kellékekre sem hiányzik
  • Felicitynek gyönyörű ruhája van köténnyel, valamint divatos cipője
  • Az Enchantimals baba rókával 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Portrék megvárásra az állatok és a babák számára az Enchantimals világából

A Felicity baba művészeti stúdiója minden barátjára gondol. Az Enchantimals babák példásan gondoskodnak állat barátaikról, és erről Felicity sem feledkezik meg. Ezért imádott rókája a kedvenc modellje a festéshez. Csak szerezz egy kis ihletet, és kezdhetsz is. Élvezd a szórakozást és a kellemes pihenést az Enchantimals babával.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Enchantimals
Kód:  HRAjd0291i
Termékszám:  ASRT0887961447576

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20