Oldal frissítése

Enchantimals Lorna Lamb és Flag

Kiegészítők a termékhez

Enchantimals Lorna Lamb és Flag

Az Enchantimals mesebeli babák szeretik az állatokat, és mindenük a róluk való gondoskodás. Minden babának van egy kedvence, akivel sok a közös bennük. És most nem csak a belső tulajdonságokról van szó, de a külső jegyeikről is. Az Enchantimals Lorna Lamb baba mindenekelőtt báránykáját, Flag-et szereti.  Mint ahogy Flag is, Lorna Lamb is fehér hajú, így illenek egymáshoz, bárhol is legyenek. Az Enchantimals Lorna Lamb és Flag figurákkal elkezdheted az egész kollekciót gyűjteni, és együtt játszani az állatkedvelőkkel.

Az Enchantimals Lorna Lamb és Flag figurák legfontosabb tulajdonságai

  • Az Enchantimals Lorna Lamb és Flag bárányka színei tökéletesen illeszkednek egymáshoz
  • A babák támogatják a fantáziát és a természet szeretetét 
  • A Lorna Lamb és Flag szett az Enchantimals kollekció része
  • Gyűjtsd össze az összes babát
  • A baba mérete 21,5 cm
  • Gyermekeknek 4 éves kortól alkalmas

Az Enchantimals babák és az állatkáik illenek egymáshoz

Az Enchantimals Lorna Lamb babának fontos az öltözéke. Ugyanolyan lila szoknyát visel, mint bárány barátnője. A lábán lévő balerina cipő is ugyanolyan színű. A teljes képet pedig a frizura egészíti ki - amely szintén olyan, mint amilyet Flag bárányka visel.


Paraméterek

Márka és kiadás

Márka Enchantimals
Kód:  HRAif6387f
Termékszám:  ASRT0887961591620

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05