Oldal frissítése

EMTEC állatok Taz 8GB

4,4 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMTEC állatok Taz 8GB

A legendás Looney Tunes egy mese, amely a közönség szívét a világ minden táján megkapja. Nem csoda, hogy ennek a népszerűségnek köszönhetően a híres EMTEC úgy döntött, hogy kiadja a modern flash meghajtók kiadását a legnépszerűbb karakterekkel. Válassza ki a kedvencét, és vegyen részt a diszkreális konstrukcióban, hogy bárhova jöhessen. 
Az EMTEC Taz egy 8 GB-os flash meghajtó, amely a számítógéphez csatlakoztatható a magasan frissített USB 2.0 szabványnak köszönhetően, így biztosítva a megfelelő bitsebességet a kényelmes munkához. A flash lemez puha gumiból készült, amely nem csak kellemes kezelést biztosít, hanem nagy tartósságot és tartósságot is biztosít. Van egy praktikus tartó is, amely például nadrágszíjra szerelhető. Egy másik előnye minden bizonnyal a miniatűr dimenzió.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 8 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0

Sebesség

Olvasási sebesség 15 MB/s
Írási sebesség 5 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Miniatűr, Gyerek
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Barna

Méret & súly

Szélesség 32 mm
Magasság 21 mm
Hosszúság 43 mm
Kód:  DZ506l4b
Termékszám:  ECMMD8GL103
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05