Oldal frissítése

EMSA VIENNA 507166

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMSA VIENNA 507166

A különböző méretű tálak nélkülözhetetlenek a konyhában. Rájuk helyezzük a forró főtt húst levesből vagy gyümölcsök tálalására használjuk. A tálakat a konyhában sokféleképpen lehet használni és mindenki megtalálja a módját, hogy melyik a neki legmegfelelőbb. A tál bátran lehet négyzet alakú is, erről tanúskodnak a stílusos EMSA VIENNA tálak modern dizájnnal.

Legfontosabb jellemzői

  • elegáns, robusztus dizájn
  • kemény és ellenálló műanyag (SAN)
  • rakásolható
  • hideg és meleg ételek felszolgálásához
  • mindennapi használathoz háztartásban
  • mosogatógépben is mosható

Minőségi műanyag modern dizájnban

A VIENNA 507166 tál robusztus világoszöld dizájnnal minden modern konyhába illik, amelynek fő jellemzője az egyszerű és tiszta stílus felesleges csavarok nélkül. A tál erős, tartós és jó minőségű műanyagból (SAN) készült, amely ellenáll hideg és meleg ételeknek, ezért univerzális. Mivel a tál rakásolható, ezért a szekrényben helyet spórol. A tálat nyugodtan moshatja mosogatógépben.

Szín:
világoszöld / fehér 

Térfogat:
2 l

Méretek:
20 × 20 × 11 cm

Tömeg:
330 g

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Design Egyszínű

Szín

Szín Zöld
Kód:  EMSAm09
Termékszám:  507166
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20