Oldal frissítése

EMSA VIENNA 505270

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMSA VIENNA 505270

A különböző méretű tálak minden konyha elengedhetetlen kellékei. Tálaljon velük egy jó húslevest vagy szolgáljon fel gyümölcsöket. A konyhai tálak felhasználásának lehetősége szinte végtelen, de végül mindenki megtalálja a sajátját. Legyen szó kerek vagy négyzet alakról, az EMSA elegáns Vienna táljai mindenkinek elnyerik a tetszését.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns, robusztus kialakítás
  • Kemény és ellenálló műanyag (SAN)
  • Egymásba illeszthetőek
  • Hideg és meleg ételekhez egyaránt
  • Mindennapos háztartási használatra
  • Mosogatógépekben is mosható

Minőségi műanyag, modern design

Az EMSA Vienna tálak vörös és fehér színeivel minden konyhában remekül mutatnak. Egyszerű és letisztult stílus, felesleges tartozékok nélkül. A tál szilárd, tartós és kiváló minőségű műanyagból (SAN) készült, amely ellenáll mind a forró, mind a hideg ételeknek. Így használata tényleg univerzális. Mivel a tálak egymásba illeszthetők, a szekrényében csak nagyon kevés helyet foglalnak. Ráadásul mosogatógépben is moshatók.
Szín:
Piros-fehér

Térfogat:
2 liter

Méret:
20 × 20 × 11 cm

Súly:
330 g

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Design Egyszínű

Szín

Szín Piros
Kód:  EMSAm06
Termékszám:  505270
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20