Oldal frissítése

EMSA VIENNA 504633

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMSA VIENNA 504633

A különböző méretű tálak és edények nélkülözhetetlenek a konyhában, hisz kialakításuk szerint többféleképpen is felhasználhatóak. Legyen szó akár zamatos gyümölcsök vagy egy forró leves tálalásáról, egy tál megfelelő választás lehet. Azt pedig, hogy egy négyzet alakú tál lehet merész formájú is, az Emsa által készített modern Vienna stílusú tál bizonyítja.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns, robusztus kialakítás
  • Kemény és ellenálló műanyag (SAN)
  • Rakásolhatóak
  • Hideg és meleg ételekhez
  • Mindennapi használatra
  • Elmosható mosogatógépben

Minőségi műanyag és modern design

A Vienna 504633 egy robosztus, vörös és fehér színű design tál. Egyszerű és sallangoktól mentes, tiszta stílusával remekül mutat minden modern konyhában.  A tál erős, tartós és kiváló minőségű műanyagból készült (SAN), univerzálisan felhasználható, mivel meleg és hideg ételek is tárolhatóak benne. A tálak rakásolhatóak, így helyet tud megtakarítani szekrényében. A tál mosogatógépben is elmosható.

Szín:
Piros-fehér

Méretek étel:
14 x 14 x 7 cm

Tömeg:
149 g

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Design Egyszínű

Szín

Szín Piros
Kód:  EMSAm04
Termékszám:  504633
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20