Oldal frissítése

Emporio Armani AR1452

Kiegészítők a termékhez

Emporio Armani AR1452

Az Emporio Armani AR1452 férfi karóra még a legigényesebb férfiakat is kielégíti. Ez kifinomult, elegáns designnal rendelkező karóra prémium kidolgozású és rengeteg praktikus funkciót tartalmaz. Az óra tok kiváló minőségű kerámiából készült, csakúgy, mint az óra szíja. Klasszikus, analóg mutatókkal jelzi az időt a 24 órás kerek, fekete számlapon, melyet  edzett kristályüveg véd, amely rendkívül ellenálló a karcolásokkal vagy más mechanikai sérülésekkel szemben. 

Legfőbb jellemzők:

  • Stílusos férfi karóra karcsú, fekete kivitelben
  • Analóg időmegjelenítés
  • Ásványi üveg kivételes ellenálló képességgel a mechanikai sérülések ellen
  • Minőségi Quartz óraszerkezet
  • Vízálló 5 ATM-ig
  • Kényelmi funkciók - dátum és stopperóra

Az óra funkciói között megtalálható az egyszerű dátum kijelzés és a stopperóra funkció, amely 1,1 másodperc pontosságú. Ezenkívül a készülék 5 ATM-ig vízálló. Ez azt jelenti, Vagyis többé nem jelent problémát az eső vagy az órára fröccsenő víz, de ellenáll akár a zuhanyzásnak is. Pontosságát megbízható Quartz óraszerkezete biztosítja.

Az óra rendkívül kényelmes és elegáns megjelenésének köszönhetően nemcsak mindennapi használat esetén, hanem különböző társadalmi eseményeken is ideális viselet. Élvezze az Emporio Armani karóra által nyújtott luxust és minőséget!

 

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8331
Termékszám:  AR1452
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20