Oldal frissítése

Emporia GLAM Fekete

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Emporia GLAM Fekete

Stílus és funkcionalitás találkozik a telefon kagyló kialakítás. Ez még azelőtt volt, a korszak érintőképernyős telefon nagyon népszerű tömörség, miközben a nagy kijelző és a billentyűzet. Valamint egy egyszerű felület annyira felhasználóbarát és elfér a zsebében. Még ha a telefon le van zárva, a kijelzőn a másik oldalon biztosítja az összes lényeges információt. Megjeleníti a hívó fél neve elárulja, hogy van egy nem fogadott hívás, új üzenet vagy az akkumulátort. Sőt, a telefon is készíthetünk képeket is számít a járművezetők, akik csatlakoztathatja a Bluetooth kihangosító hangszóró. Ha az egészségügyi problémákat, hanem éppen ellenkezőleg alkalmas SOS gomb segítséget hívni.

legfontosabb jellemzői

  • Kagylóhéj ül a zsebében, és egy nagy kijelző és a billentyűzet
  • Egyszerű kezelés, tiszta ikonok és a menü
  • Nagy, jól olvasható kijelző + külső információ megjelenítésére
  • Meg lehet fotózni
  • Ergonomikus billentyűzet gépelés SMS
  • Bluetooth kihangosító
  • Parancsikonokat fotó, kedvenc, zseblámpa,..
  • Segélyhívó funkció

Mindent egy pillanat alatt

A kijelzőn azonnal láthatja mindent, ami fontos. Betűméret beállítása szintre, mint Önnek. Három lehetőség van - kicsi, nagy, vagy "jumbo" méretét. A kijelző mellett nagy betűkkel is elegendő helyet biztosít a nagy ikonok, amelyek végül Betájolhatom a menüben.

segélyhívás

Segélyhívás gomb található a hátlapon. Ha azonnali segítségre van szüksége, csak nyomja meg ezt a gombot. Tárolhat öt telefonszámot. A telefon automatikusan tárcsázza tárolt számokat, amíg a sikertelen. Ennek során a rendszer biztosítja, hogy kapsz a hangpostára.

Kód:  EMMT02g
Termékszám:  TELEMGLAMBK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15