Oldal frissítése

Emporia ECO piros

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Emporia ECO piros

A mobiltelefon kifejezetten az idősek számára készült. Egyszerűen lehet SMS írni és telefonálni a készülékkel, továbbá a kijelzőn levő adatok tisztán olvashatóak. A telefon jól megtervezett és könnyen tartható kézben.Fix tárolóval rendelkezik a töltő bázisban, így minden esetben fel lesz töltve. Ez a készülék nagyszerű kísérője lesz otthonában és az utazásai során is, amely segélyhívás funkcióinak köszönhetően soha nem hagyja cserben.
 

Főbb jellemzők:

  • A nagyméretű gombok és könnyű kezelhetőség
  • Egyszerű felhasználói felület
  • Töltő állvány - bázis
  • Kényelmi funkciók, mint a LED-es zseblámpa, vagy a rádió
  • Segélyhívó funkció (akér 4 telefonszámot is felhív)
     

Rádió és zseblámpa


Extra nagy gombok kényelmes nyomó ponttal leegyszerűsíti a telefon kezelését és az SMS megírását. A 2,2 hüvelykes színes képernyő könnyen olvasható. Akár 200 telefonszámot is tárolhat, továbbá a telefon tartozéka a beépített rádió, amely zavartalan zenehallgatást biztosít a rádióállomásokon. A kamera minden egyes pillanatot képes megörökíteni, amellyeket szeretne megmutatni a családjának. Felhasználás közben bizonyosan rátalál majd a beépített zseblámpára is.

 

Segélyhívás


Segélyhívás gomb a hátlapon található. A gomb megnyomásával a telefon automatikusan 4 előre beállított telefonszámot hív fel, és mindaddig tárcsázza azokat, amíg valaki fel nem veszi. A rendszer ezzel tudja biztosítani, hogy a segélyhívás ne kerüljön a hangpostafiókba.

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás Hagyományos

Kijelző

Kijelző mérete 2,2 " (5,59 cm)
Kijelző típusa TN

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása 0,2 Mpx

Memória és teljesítmény

Memóriakártya típusa Micro SD

Kommunikáció és hálózat

Elsődleges SIM kártya típusa Mini SIM
Kód:  EMMT02o
Termékszám:  TELEMECORE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15