Oldal frissítése

Emporia ECO fekete

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Emporia ECO fekete

Egyszerű és modern

Aludjon mélyen azzal a tudattal, hogy a szüleivel vagy a dédszüleivel folyamatos kapcsolatot ápol. A klasszikus és mégis elegáns telefon az Emporia ECO lehetővé teszi az egyszerű telefonhívást és üzenetküldést, amelyet minden nyugdíjas képes kezelni. A készülék továbbá egy tágas kijelzővel rendelkezik. A készüléken mindig olvashatóan, nagy betűkkel jelenik meg a hívott szám.

Minden esetben telefonál

Könnyű felhasználást garantálnak a kényelmes érintéssel rendelkező nagyméretű gombok. Elegendően nagy betűméret garantálja a jobb olvashatóságot szöveges üzenetek esetében. Csengési hangerő és az erős rezgés könnyen érzékelhető.
Az SOS segélyhívás egy gomb megnyomásával történik, mégpedig automatikusan kezdeményezhető a telefonhívás, vagy az üzenetet küldés négy darab előre beállított telefonszámra. Ha megnyomja az SOS gombot, az összes beállított sürgősségi telefonszám egyöntetűen tárcsázásra kerül. Segélyhívás nem kerül a hangpostafiókba, így mindig biztos lehet benne, hogy valóban célba ér hívása.
Ezen túlmenően, örömére szolgálhat a beépített FM rádió, amely a bázisban található. A bázis önmagában rádióként is felhasználható.

Jellemzők:

  • ergonómikus billentyűzet
  • akár 300 kapcsolat eltárolása
  • SOS hívást kezdeményező nyomógomb
  • beépített kamera
  • a töltőbázis beépített rádiót tartalmaz (önnálló használat)
Kód:  EMMT02n
Termékszám:  TELEMECO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05