Oldal frissítése

Emporia ECO

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Emporia ECO

A mobiltelefon kifejezetten az idősek számára. Könnyen vele telefonon és írásban sms és az adatok kijelző tisztán olvasható. A telefon jól megtervezett és könnyen tartható kézben. Megvan a fix helyet a töltőállomás, és mindig kell fizetni. Ez egy nagyszerű kísérője a hazai és az úton, amely végigvezet segélyhívások soha nem hagyja cserben.
 

Főbb jellemzők:

  • A nagyméretű gombok és könnyű kezelhetőség
  • Egyszerű felhasználói felület
  • állvány töltő
  • Kényelmi funkciók, mint a LED-es zseblámpa, vagy rádió
  • Segélyhívó funkció (is kéri, hogy akár 4 szám)
     

Rádió és zseblámpa


Extra nagy gombok jó megnyomta a pont a nyugalom a telefonon és sms. 2,2 hüvelykes képernyő, színes és mindent, ami könnyen olvasható. Tárolhat 200 szám és része a telefon is beépített rádió zavartalan zenehallgatás rádióállomások. A kamera zvěčníte minden pillanatfelvétel, akkor majd mutatni a család. Ennek használata minden bizonnyal megtalálja a beépített zseblámpa funkció.

segélyhívás


Segélyhívás gomb található a hátlapon. Ő nyomja meg a telefon automatikusan hívja fel 4 kapcsolatok megadott és hívja, amíg előtt sikertelen. Systém přitom zajišťuje, že se volání nedostane na záznamník.

Paraméterek

Kód:  EMMT02m99x

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10