Oldal frissítése

EMOS WIFI SMART vezeték nélküli termosztát P5623

4,9 15 értékelés
47 590 Ft

EMOS WIFI SMART vezeték nélküli termosztát P5623

Az EMOS WI-Fi SMART vezeték nélküli szobatermosztát nagyszerű módja az otthoni vagy munkahelyi fűtési rendszerek automatikus vezérlésének. Legfőbb előnyei közé tartozik a termosztát mobiltelefonon történő vezérlésének lehetősége (iOS, Android), valamint a felhasználói beállítások kellemes ütemezése a háttérvilágítású érintőképernyő használatával. A programozható termosztát napi 6 hőmérséklet-változás beállítását kínálja 5 és 35 °C közötti hőmérséklet-tartományban. Az EMOS P5623 vezeték nélküli szobatermosztát Wi-Fi-vel történő telepítése rendkívül egyszerű és intuitív. A termosztát helyét könnyen és gyorsan megváltoztathatod a vezeték nélküli kialakításának, a beépített Wi-Fi modulnak és az akár 100 m hosszú hatótávolságának köszönhetően. A Lock és Master Lock biztonsági funkciók biztosítják, hogy csak te tudd irányítani, így illetéktelen személyek vagy gyermekek nem férnek hozzá.


Az EMOS P5623 Wi-Fi SMART vezeték nélküli termosztát legfőbb jellemzői

  • Elektronikus szobatermosztát a hőmérséklet szabályozásához az állítható időprogramnak megfelelően
  • Termosztát vezérlés háttérvilágítású érintőképernyőn vagy okostelefon mobilalkalmazásán keresztül (iOS, Android)
  • A hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C között, 0,5 °C-os lépésekben lehetséges
  • Az EMOS termosztát 0 °C és 40 °C közötti hőmérsékletet képes mérni 0,1 °C pontossággal
  • Könnyű és intuitív kezelés
  • Az EMOS P5623 termosztát vezeték nélküli hatótávolsága Wi-Fi-vel 100 m-ig
  • A jelátvitel a vezérlő és a kapcsolóegység között 868 MHz frekvenciájú rádióhullámokon keresztül történik
  • Programozás lehetősége egy nap során legfeljebb 6 hőmérséklet-változtatással
  • A „Szabadság” üzemmód lehetővé teszi az EMOS P5623 termosztát számára, hogy hosszabb ideig állandó hőmérsékletet állítson be
  • Védelem a fagy ellen
  • Lock  (csak a kód beírása után állítható be) és Master Lock funkciók (csak az alkalmazáson keresztül állítható be)
  • A fehér színű EMOS P5623 termosztát Wi-Fi-vel 26 × 86 × 86 mm vevőmérettel és 15 × 96 × 96 mm adómérettel
  • USB tápkábel mellékelve

A Wi-Fi-vel ellátott EMOS P5623 termosztát segítségével irányításod alatt tarthatod a hőmérsékletet

Ha maximális kényelmet szeretnél otthonodban vagy az irodában még a hőmérséklet szempontjából is, akkor a programozható EMOS P5623 termosztát biztosan elnyeri tetszésed. Kényelmesen beállíthatod a hőmérsékletet a termosztáton mobilalkalmazás segítségével 5 °C és 35 °C között aktuális hangulatodnak megfelelően, vagy életmódodnak megfelelően teljesen automatizált működéshez igazíthatodAz érintőképernyő biztosítja a Wi-Fi-vel rendelkező EMOS P5623 termosztát könnyű vezérlését. A vezeték nélküli kialakításnak és a 100 m-es hatótávolságnak köszönhetően bonyolult előkészületek nélkül, bármikor áthelyezheted a termosztátot. Az EMOS P5623 intelligens termosztáttal tökéletesen szabályozhatod a helyiség hőmérsékletét.


Állítsd be úgy a hőmérsékletet, ahogy az a legkényelmesebb számodra

A Wi-Fi-vel ellátott EMOS P5623 digitális termosztátnak köszönhetően búcsút inthetsz a kellemetlen hősokknak, a kazán folyamatos működésének és a nem gazdaságos, kedvezőtlen túlmelegedésnek. Az ideális hőmérsékletet az érintőképernyőn vagy az okostelefon alkalmazásán keresztül 5 és 35 °C között, 0,5 °C pontossággal állíthatod be. Az EMOS Wi-Fi SMART termosztát hőmérőként is szolgál, amely 0 és 40 °C között képes biztonsággal mérni a helyiség hőmérsékletét egy tizedesjegyig. A Wi-Fi-vel rendelkező EMOS P5623 termosztátot életritmusodnak megfelelően programozhatod be - így hétvégén, hétköznap vagy ünnepnapokon is eltérő hőmérséklet állíthatsz be. A termosztát használata nem korlátozódik a lakásra vagy a házra, hiszen a készülék fűtetlen épületben is védett a fagyás ellen.


Távolról vezérelhető EMOS P5623 termosztát

A Wi-Fi-vel rendelkező EMOS P5623 programozható termosztát egyik fő előnye minden bizonnyal, hogy Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező intelligens eszközödön keresztül vezérelheted. A telepítés nem bonyolult, ráadásul a csomagban lépésről lépésre utasításokat  is találsz a végrehajtásról. Csupán annyit kell tenned, hogy élvezed a számodra legkényelmesebb hőmérsékletet. Teljes mértékben kihasználhatod az EMOS P5623 SMART Wi-Fi termosztát vezérlését távolról, pl. amikor visszatérsz a nyaralásból, hiszen útközben beállítod a kívánt hőmérsékletet, így tökéletesen felmelegedett otthonba érkezhetsz haza.


Tökéletes áttekintés a háttérvilágítású érintőképernyőn

Az EMOS P5623 termosztát felahasználóbarát  érintőképernyővel rendelkezik, nagy számokkal, ennek köszönhetően könnyen és gyorsan megismerheted a termosztát beállításainak aktuális állapotát, leolvashatod az aktuális és beállított hőmérsékletet, vagy beprogramozhatod a fűtési időbeosztást. Az erős háttérvilágítás tovább hangsúlyozza a Wi-Fi-vel ellátott EMOS P5623 termosztát kijelzőjének egyértelműségét. Az egyszerű és intuitív kezelés még rossz fényviszonyok mellett is elvégezhető.


Lock és Master Lock funkciók

A kiegészítő Lock és Master Lock funkciókkal a Wi-Fi-vel ellátott EMOS P5623  termosztát beállításait nem tudja csak úgy bárki átállítani. A Lock funkció csak akkor biztosítja a hozzáférést a hőmérséklet-szabályozáshoz, ha a biztonsági dupla kombinációt bevitted a kijelzőre, ezáltal gyermekzárként is szolgál. Az EMOS Wi-Fi SMART termosztát tökéletes vezérléséről a Master Lock funkció gondoskodik, amellyel a termosztátot csak a mobileszközön található alkalmazással lehet beállítani. Az EMOS P5623 termosztát ezen védelmi funkciói lehetővé teszik az eszköz nyilvános helyeken történő használatát, mint pl. vendégházban vagy bérelt ingatlanban.


Az EMOS P5623 termosztát vezeték nélküli hatótávolsága legfeljebb 100 m

A programozható EMOS P5623 Wi-Fi-vel ellátott termosztát rádióhullámokon továbbítja a jelet 868 MHz-es frekvencián és 100 m-es hatótávolságon keresztül, így nemcsak lakásban vagy házban élvezheted előnyeit, de olyan nagyobb helyiségekben is, mint az irodák és még sok más. Az EMOS P5623 termosztát legjobb tartományát szabadban éri el, ha falakon és más akadályokon keresztül használod, a hatótávolság lerövidülhet. Az EMOS Wi-Fi SMART termosztát mozgatása nagyon gyors és egyszerű - csak változtasd meg a kapcsolóegység helyzetét. Annak érdekében, hogy a kapcsoló és vezérlő egységek megfelelően legyenek csatlakoztatva, a Wi-Fi kapcsolattal rendelkező EMOS P5623 termosztáton tesztelheted a jelátvitelt.


Intuitív vezérlés és más funkciók

Az EMOS intelligens termosztát beépített Wi-Fi interfészén kívül az a lehetőség is elnyerheti tetszésed, hogy másik referencia-hőmérőhöz s kalibrálható a szobahőmérséklet. Az „Szabadság” mód használata esetén állandó hőmérsékletet választhatsz hosszabb időn keresztül. A Wi-Fi-vel ellátott EMOS P5623 digitális termosztát fagyás elleni üzemmóddal is rendelkezik, amely a hőmérsékletet állandó 5 °C-on tartja. Egyetlen nap hőmérsékleti beállítását akár 6 hőmérséklet-változtatással is megtervezheted.


Mellékelt USB kábel

A Wi-Fi-vel ellátott EMOS P5623 termosztát vezérlőegységét közvetlenül hálózatról, USB-adapterrel ellátott kábellel táplálhatod. Ezt az USB-adaptert (5 V / 1,5 A) valamint egy 1,5 m-es mikro USB-kábelt az EMOS P5623 Wi-Fi SMART termosztát csomagja tartalmazza.



Paraméterek

Típus

Típus Okos, Programozható

Tulajdonságok

Elhelyezés Padlófűtés, Radiátor
Programozható Napi
Kijelző Háttérvilágításos

Speciális funkciók

Speciális funkciók Tervezés

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség 230 V

Mutató

Mutató Digitális

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz
Kód:  EMSR001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2101306000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10