Oldal frissítése

EMOS vezeték nélküli otthoni meteorológiai állomás E8835

4,4 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMOS vezeték nélküli otthoni meteorológiai állomás E8835

Az EMOS E8835 otthoni vezeték nélküli időjárás állomás nagyszerű az aktuális időjárás és az időjárás alakulásának megfigyeléséhez. Az időjárás állomás automatikusan korrigálja az értékeket a fogadott DFC rádiójelek alapján, így az adatai a lehető legpontosabbak. Az aktuális időjárás mellett az EMOS E8835 otthoni időjárás állomás 24 órára előre tájékoztat az időjárás alakulásáról, ezt egészíti ki a praktikus légnyomásmérő. A készülék az arc ikonnal biztosít információt az aktuális páratartalomról, a praktikus dönthető állványa pedig lehetővé teszi a könnyű beállítását a kívánt pozícióba. Az EMOS E8835 otthoni időjárás állomás rendelkezik egy E08835 külső érzékelővel, maga a készülék mikro-ceruza elemekkel működik.

Az EMOS E8835 otthoni vezeték nélküli időjárás állomás főbb jellemzői

  • Az arc ikon tájékoztat az aktuális páratartalomról
  • A praktikus dönthető állvány lehetővé teszi az EMOS E8835 időjárás állomás kényelmes elhelyezését
  • Időjárás-előrejelzés 24 órával előre
  • DCF rádiójel vétel a maximálisan pontos eredményekért
  • Az időjárás állomás mikro-ceruza elemekkel működik
  • Barométer a légnyomás méréséhez
  • Az EMOS E8835 időjárás állomáshoz E08835 kültéri érzékelő tartozik
EMOS E8835

EMOS E8835 automatikus korrekcióval a pontos mérésekhez

A fogadott DCF rádiójelek alapján az EMOS E8835 otthoni vezeték nélküli időjárás állomás automatikusan javítja az értékeit, így az adatai a lehető legpontosabbak. Az időjárás állomás friss információkkal szolgál a beltéri és kültéri hőmérsékletről, páratartalomról és az időről. Továbbá rendszeresen rögzíti a minimum és maximum értékeket, így tökéletes áttekintést nyújt a mért értékekről.

EMOS E8835

Szenzitív érzékelők a tökéletes végeredményért

Az EMOS E8835 otthoni vezeték nélküli időjárás állomás egy E08835 kültéri szenzorral érkezik, amely maximum 60 méteres távolságban kommunikál. A csatlakozása teljes mértékben vezeték nélkül történik, nagyon pontos. Az érzékelő vízálló, azonban mindenképpen a tető alatt kell elhelyezni. A még jobb eredmények érdekében megvásárolhatsz két további érzékelőt, így egy időben összesen három szenzort használhatsz. A mért értékeket azon a kijelzőn jeleníti meg, amelyet váltogathatsz manuálisan vagy automatikus forgással is.

EMOS E8835

Az EMOS E8835 AAA elemeket használ a működéshez

Az EMOS E8835 otthoni vezeték nélküli időjárás állomás mikro-ceruza elemet használ a működéséhez. 3 AAA elem szükséges az időjárás állomás számára és 2 AAA elem az érzékelőbe. A SNOOZE/LIGHT gombbal 5 másodpercre bekapcsolhatod a kijelzőt, így az elem sokáig kitart. Az EMOS E8835 otthoni vezeték nélküli időjárás állomást maximum 1,5 V-os eldobható (alkáli) elemekhez tervezték. Az 1,2 V-os újratölthető elemek nem alkalmasak a készülékhez.

Az EMOS E8835 részletes, 24 órás előrejelzést nyújt

Az EMOS E8835 otthoni vezeték nélküli időjárás állomás 24 órás időjárás előrejelzést kínál. Ennek eredményeként tökéletesen tájékozódhatsz az időjárásról 15-20 km-es hatótávolságban. Az EMOS E8835 időjárás állomás kijelzőjén összesen 7 ikon található a különféle időjárással kapcsolatos információk megjelenítéséhez. Légnyomásmérő gondoskodik a légnyomás pontos méréséről, amelynek az elmúlt 12 órás alakulását jól olvasható grafikonon ábrázolja.

Az arc ikon megmutatja az aktuális páratartalmat

Az EMOS E8835 otthoni vezeték nélküli időjárás állomás praktikus arcot ábrázoló ikonja segít kiválasztani a megfelelő öltözéket. Az ikon megfigyeli az aktuális hőmérsékletet és ennek alapján változtatja az arcokat. Például, hogyha a páratartalom meghaladja a 60%-ot 20°C feletti hőmérséklet esetén, úgy az EMOS E8835 időjárás állomás szomorú arc ikonnal tájékoztat. Ebben az esetben ideális a könnyed és szellős viselet.

A praktikus állvánnyal bárhová elhelyezheted az EMOS E8835 időjárás állomást

Az EMOS E8835 időjárás állomás hátsó részén található egy dönthető állvány, amellyel kényelmesen beállíthatod a készüléket a kívánt pozícióba. Az EMOS E8835 időjárás állomást elhelyezheted például az ablakpárkányon, az éjjeliszekrényen vagy a nappaliban is, ugyanakkor két kis méretű csavar segítségével a falra is rögzítheted.


Paraméterek

Akkumulátor

Elem típusa AAA
Elemek száma 3 db

Rendeltetés

Időjárás Aktuális, Előrejelzett
Használat Beltéri, Kültéri

Tulajdonságok

Mérési értékek Barometrikus nyomás, Hőmérséklet
Funkciók Ismételt ébresztés, Ébresztőóra

Elhelyezés

Időjárás állomás elhelyezése Falra, Asztalra
Kód:  emos19006
Termékszám:  2606161000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15