Oldal frissítése

EMOS vezeték nélküli otthoni meteorológiai állomás E5101

3,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMOS vezeték nélküli otthoni meteorológiai állomás E5101

Az Emos E5101 időjárás állomás főbb jellemzői

  • Időjárás előrejelzést biztosít több órára előre
  • Az Emos E5101 a páratartalmat is méri
  • A DCF 77 jelnek köszönhetően teljesen pontos időt nyújt
  • Különböző színű háttérvilágításokat állíthatsz be
  • Az Emos időjárás állomás egyszerűen telepíthető
  • Érzékelő 50 méteres hatótávolsággal

Emos E5101 időjárás állomás

Az Emos időjárás állomás nem csak az aktuális hőmérsékletről tájékoztat, hanem a néhány órán belül várható időjárásról is. Így hasznos tanácsokkal lát el, hogy milyen időjárásra számíthatsz az elkövetkezendő néhány órában, tehát ennek megfelelően választhatod ki az ideális öltözékedet. Az Emos E5101 emellett páratartalmat és nyomást is mér és kijelzi a dátumot és a pontos időt is.

Színes háttérvilágítású kijelző

Az E5101 időjárás állomás kijelzőjének mérete 195×64 mm. A kijelző jól olvasható, beállíthatod, hogy automatikusan változtassa a színét az aktuális hőmérsékletnek megfelelően. Több különböző háttérszín közül választhatsz, mint például a kedvenc színed vagy az aktuális hangulatodhoz illő szín.

Az Emos E5101 időjárás állomás elhelyezése egyszerű

Az időjárás állomás telepítésekor több opció áll rendelkezésedre. Elhelyezheted azt a gardróbszekrényre, a polcra vagy az éjjeliszekrényre is, vagy rögzítheted azt a falra.

EMOS E5101

Az Emos E5101 időjárás állomás érzékeli a hőmérsékletet és a páratartalmat

Az Emos E5101 időjárás állomással mindig tudni fogod a beltéri és kültéri hőmérsékletet. Választhatsz a °C vagy F mértékegységek között. A kinti hőmérsékletet -20 °C és +60 °C között, a beltéri hőmérsékletet pedig 0 °C és + 50 °C között méri. Az időjárás állomás emellett 20% és 95% közötti tartományban a páratartalmat is méri. Az Emos E5101 készülék másik hasznos funkciója a hőmérséklet-figyelmeztetés vagy a barométer.

EMOS E5101

Tökéletesen pontos idő az Emos időjárás állomással

Az aktuális hőmérsékletről való kifogástalan tájékoztatás mellett az Emos E5101 időjárás állomás a DCF 77 rádiójelek használatával még a pontos időt is elárulja. A készülék továbbá rögzíti a maximum és minimum hőmérsékletértékeket és grafikonon meg is jeleníti ezeket. Másik előnye a Szundi funkció, így biztosan nem ébredsz későn reggelente.

EMOS E5101

Az Emos E5101 érzékelő tartománya

Az Emos maximum 50 méteres kültéri érzékelője tökéletes információt biztosít a kinti időjárásról. Az érzékelőt két darab 1,5 V AAA elem működteti. Maximum két érzékelőt csatlakoztathatsz az állomáshoz. Az időjárás állomást három darab 1,5 V AAA elem vagy egy 5V AC adapter táplálja. A készlet nem tartalmazza az elemeket.


Paraméterek

Akkumulátor

Elem típusa AAA
Elemek száma 5 db

Rendeltetés

Időjárás Aktuális, Előrejelzett
Használat Beltéri, Kültéri

Tulajdonságok

Mérési értékek Barometrikus nyomás, Hőmérséklet, Nedvességtartalom
Funkciók Ismételt ébresztés, Ébresztőóra

Elhelyezés

Időjárás állomás elhelyezése Falra
Kód:  emos19005
Termékszám:  2606163000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15