Oldal frissítése

EMOS vezeték nélküli csengő P5732

2,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMOS vezeték nélküli csengő P5732

Vezeték nélküli csengő univerzális felhasználásra

Az EMOS P5732 vezeték nélküli csengő kiegészítő gombbal ideális megoldás otthonra, az irodába vagy a céghez, hiszen egyszerűen, tápellátás nélkül telepíthető. A termék számos továbbfejlesztett funkcióval rendelkezik, mint például a 38 eltárolt dallam, a hangerőszabályzó és az erős optikai jelzés, amely akkor is értesít a csengetésről, ha fejhallgatót viselsz. Az EMOS P5732-t, továbbá, több gombbal is párosíthatod, amelyek, a "self-learning"  funkciónak köszönhetően nem zavarják meg a közelben található csengőket.


Az EMOS P5732 vezeték nélküli csengő legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli kapucsengő elegáns kivitelben
  • A jeltartomány távolsága 100 méter
  • 90 dB maximális zajszint szabályozási lehetőséggel
  • Az EMOS P5732 38 dallamot kínál
  • Gomb vízálló kivitelezéssel (IP44 szint)
  • Self-learning automatikus párosítás
  • Egyszerű telepítés csavarok és kétoldalú ragasztószalag segítségével
  • Kettős töltés: 3× AAA elem/ micro USB kábel
  • Az AAA elem és a kábel nem tartozéka a csomagnak

EMOS P5732 vezeték nélküli csengő

EMOS P5732 hangerőszabályzóval

Az EMOS P5732 vezeték nélküli csengő hangereje az optimális csengetési intenzitás beállítása érdekében 4 fokozatban szabályozható. Ennek köszönhetően egyetlen fontos látogatásról sem fogsz lemaradni, és a hangjelzés sem hozza rád a frászt.

EMOS P5732 vezeték nélküli csengő

Akár 100 méteres jeltartomány

Az EMOS P5732 csengő vezeték nélküli jelátvitelt biztosít akár 100 méteres távolságig, nyílt téren. Ennek köszönhetően a csengő gombját helyezheted, például, a kapuajtóra vagy egy tolókapura is.

EMOS P5732 vezeték nélküli csengő

Ellenáll a víznek

Vízálló kialakításának köszönhetően az EMOS P5732 csengő gombja védve van a zord időjárástól, így biztonságosan telepítheted a kapura vagy a bejárati ajtóra.

EMOS P5732 vezeték nélküli csengő

Az EMOS P5732 38 dallamot kínál

Az EMOS P5732 csengő 38 előre beállított dallammal rendelkezik, így pontosan az ízlésednek megfelelő jelzést állíthatsz be.



Az EMOS P5732 csengő fénnyel is jelez

A színes fény dallam nélkül is figyelmeztet a látogatók érkezésére, amely főleg a halláskárosult felhasználók, illetve a kisgyermekes szülők esetén tesz jó szolgálatot. Az EMOS P5732 csengőt 3 csengési módot tesz lehetővé - csak dallam, dallam fényjelzéssel, csak fényjelzés.

Egyszerű telepítés

Az EMOS P5732 vezeték nélküli csengő a hátoldalán található nyílás révén könnyen felakasztható. A szükséges csavarok mellett a csomag egy kétoldalú ragasztószalagot is tartalmaz, amellyel kültéren is bármilyen felületre felszerelheted a csengőt, és még fúrnod sem kell hozzá.

Az EMOS P5732 kettős töltéssel büszkélkedhet

A vezeték nélküli tápellátásnak hála az EMOS P5732 csengő és a kiegészítő gomb gyakorlatilag bárhol azonnal használatra készen áll, hálózati aljzat szükségessége nélkül. A csengő kettős tápegységgel rendelkezik, működtethető három AAA elemmel, vagy microUSB kábelen keresztül. A gomb egy darab 3V CR2032 elemmel (tartozék) üzemel.



Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Hatótávolság 100 m
Dallamok száma 38
Kód:  EMS20077
Termékszám:  3402117000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05