Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

EMOS vezeték nélküli csengő P5729

4,7 60 értékelés
9 190 Ft

EMOS vezeték nélküli csengő P5729

Ha minőségi ajtócsengőt keres házának, akkor az Emos P5729 vezeték nélküli ajtócsengő tökéletes az Ön számára. Az akkumulátor nélküli gomb megtakarítja az akkumulátor költségeit. Az ajtó felszerelése és karbantartása nagyon egyszerű és gyors. Minden bizonnyal magával ragadja a hosszú, akár 180 méteres távolság. A gombot bárhova rögzítheti, ahol csak szüksége van. A csengő és a gomb közötti kommunikáció rádióhullámokon keresztül működik. Ezen felül 36 dallam közül választhat, és akár az opcionális gombokkal kezelheti az ajtó csengőjét.


Megbízható éjjel-nappal

Az EMOS P5729 vezeték nélküli ajtócsengő karbantartása egyszerű, és egyszerűen telepíthető, amelyet bárki kezelhet. Nemcsak hosszú elérhetőséggel, hanem megbízhatóságával is büszkélkedhet. Mindent megtalálhat akkumulátor nélküli gomb és a csengő formájában.


Az Emos P5729 ajtócsengő automatikus telepítése biztosítja az automatikus párosítást az öntanuló módnak köszönhetően. Bőven 25 másodperc, és elkezdheti használni a csengőt. Ez idő elteltével ismerik a gombot és a csengőt. Párosítás után a csengő és a gomb teljesen készen áll.   Ezen felül a gomb vízálló és rádióhullámokkal kommunikál. Mindezt akkumulátor nélkül, tehát nem kell aggódnia, hogy kicseréli. Hogyan lehetséges ez? Egyszerűen. A harang jelzésének energiáját a gomb megnyomásával generálják.

Nincs felesleges kábel

Az Emos P5729 ajtócsengő vezeték nélküli, így nem kell aggódnia az extra kábelek miatt. Egyszerűen dugja be a csengőt a kiválasztott aljzatba. Párosítás után a gombot bárhova elhelyezi, amire szüksége van. Használjon kétoldalas ragasztószalagot a kívánt helyre.

36 dallam négy hangerőn

Ha nem tetszik a klasszikus csengőhang, akkor összesen 36 dallam közül választhat négy hangerőn. Válasszon egy dallamot, amely tetszik a füléhez. A csengés elkerülése érdekében állítsa a maximális hangerőt 90 dB-re. Maga a harang csengetését a LED-eknek köszönhetően kék fény jelzi.

Párosítson akár 6 gombot

Az Emos P5729 készüléket párosíthatja legfeljebb hat gombbal, amelyeket külön lehet megvásárolni. Helyezheti egyet a kapun, a bejárati ajtón vagy bárhol, ahol szüksége van rá.

Elegáns design

A harang elegáns, fehér színű tervezése minden bizonnyal lenyűgözni fog. A készülék lekerekített formájú, és hat LED-t világít, amelyek szintén jelzik hibátlan működését. Van egy piros dióda a gombon és egy kék dióda a harangon. A kommunikáció az ajtó csengője és a gomb között rádióhullámokon keresztül működik, 433,92 MHz frekvencián.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Rádióhullámok

Tulajdonságok

Hatótávolság 180 m
Dallamok száma 36

További tulajdonságok

Tulajdonságok Hangszabályozás, Fényjelzés

Funkciók

Funkciók Automatikus párosítás, Választható dallamok

Szín

Szín Fehér

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer

Csomagolás

Csomag tartalma Szerelőkészlet
Vevőkészülékek száma a csomagban 1 db
Csengők száma a csomagban 1 db

Vevőkészülék méretei

Magasság 8,1 cm
Szélesség 8,1 cm
Mélység 7,3 cm
Kód:  Emoszv02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3402044000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10