Oldal frissítése

EMOS Túlfeszültség-védelem EMOS SCHUKO - 8 aljzat, 3m, fekete

4,7 7 értékelés
18 690 Ft

EMOS Túlfeszültség-védelem EMOS SCHUKO - 8 aljzat, 3m, fekete

Amennyiben hosszabbítóra van szükséged és olyan eszközt szeretnél, amely védi a csatlakoztatott készülékeidet, az EMOS SCHUKO 1800 J megfelelő választás számodra. 8 darab 2P+PE aljzattal, egy koaxiális antenna bemenettel áll a rendelkezésedre, illetve lehetőséged van telefon vagy fax csatlakoztatására a hálózati LAN kábelhez. A túlfeszültségvédelem azt jelenti, hogy felismeri a túlfeszültséget és az úgynevezett impulzuscsúcsot a hálózatban és ezáltal megvédi az elektronikát a visszafordíthatatlan sérülésektől. Ezáltal tökéletes választás például a számítógép és annak komponenseinek vagy a televízió és modem csatlakoztatásához. A maximum 1800 J-os energiafelhasználással és a LED-es varisztor jelzővel az EMOS SCHUKO túlfeszültségvédő ideális funkcionális kiegészítő az otthonodban és az irodában. A fekete színű kialakítását rögzítheted a falra is, a 3 méter hosszú tápkábelét pedig tárolhatod a kábelvezető mögött, így semmiféleképpen sem zavarja meg az otthonod megjelenését.


Az EMOS SCHUKO 1800 J fekete túlfeszültségvédő főbb jellemzői

  • Hosszabbító kábel túlfeszültség-védelemmel a túlfeszültség és az impulzuscsúcs ellen a csatlakoztatott eszközök védelméért
  • Az EMOS SCHUKO túlfeszültségvédő energiaelnyelő képessége maximum 1800 J
  • 8 darab 2P + PE típusú aljzata és koaxiális antenna bemenete és  RJ11/RJ45 csatlakozója van a hálózati LAN kábel, telefon vagy fax számára
  • 3 méteres, elegendő hosszúságú tápkábel
  • Az EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő kialakítása lehetővé teszi a falra szerelést
  • A LED fényjelző tájékoztat a félvezető komponens (varisztor) aktuális állapotáról, amely a túlfeszültség csúcsát mutatja.
  • Kapcsoló a tápellátás praktikus ki- vagy bekapcsolásához
  • Az EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő megbízható működése 3-5 év
  • Az integrált EMI/RFI szűrő megakadályozza a jel ingadozását
  • Gyermekbiztonsági retesz a véletlen sérülések ellen
  • Az EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő fekete változata

EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő az elektronikus eszközök védelméért

A fekete színű EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő egy 2 az 1 ben otthoni segítség - ugyanis betölti a klasszikus 8 aljzattal rendelkező hosszabbító szerepét, amely túlfeszültség védelemmel gondoskodik a csatlakoztatott eszközök biztonságáról. A EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő képes akár 1800 J energiafelvételre is és kiszűri az aktuális impulzuscsúcsokat és túlfeszültséget a hálózatban, amely egy nap akár több alkalommal is előfordulhat. A kapcsolódást és túlfeszültséget jelző indikátorral, az IEC TV csatlakozóval és az RJ11/RJ45 adatforgalmat szolgáló csatlakozóval ez az EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő remekül használható számítógép és komponenseinek illetve a televízió biztonságos csatlakoztatásához is.

Biztonságos csatlakozás 8 aljzathoz

Akár nyolc készüléket is csatlakoztathatsz az EMOS SCHUKO 1800 J eszközhöz, amely megbízható védelmet nyújt a hálózati túlfeszültség ellen. Használhatod például a koaxiális antenna bemenetet, a fax- vagy telefon vonalat és a LAN hálózati kábelt is (RJ11, RJ45). Az aljzatok típusa 2P+PE, megbirkózik az akár 1,7 kV-os védelmi szinttel is. Az EMOS SCHUKO megvédi az elektronikát minden jellegű túlfeszültségtől, ez elsősorban a 1800 J-os energiafelvételi képességének tudható be.

Széleskörű használat 3 méteres tápkábellel

Az EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő nagyszerű előnye a kialakítása, amely alkalmas a praktikus fali telepítésre is. Az elegendő hosszúságú 3 méteres kábelt tárolhatod például a bútorok mögött vagy a kábelvezetőben, így semmi sem zavarhatja meg az otthonod vagy az irodád ízléses megjelenését. Az EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédelem ezáltal biztonságos és egyben dizájnos megoldás a csatlakoztatott elektronikai eszközeid védelmére.

EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédelem állapotjelzővel

Az EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő része még egy félvezető komponens (varisztor) is, amely a túlfeszültség csúcspontját mutatja meg. Egy bizonyos idő eltelte után ez a komponens fokozatosan elhasználódik és veszít a tulajdonságából. Azonban jó hír, hogy az EMOS SCHUKO túlfeszültségvédő LED indikátorral rendelkezik, amely még időben figyelmeztet arra, hogy elérkezett a készülék cseréjének az ideje. Ezért mindig látni fogod, hogy a csatlakoztatott elektronika még biztonságban van-e. A varisztor körülbelül 3-5 év alatt használódik el - ez függ az EMOS SCHUKO1800Jtúlfeszültségvédő felhasználásának intenzitásától is.

Beépített EMI/RFI zajszűrő

Az EMOS SCHUKO 1800 J készülék másik remek tulajdonsága a beépített EMI/RFI szűrő, amely kiszűri a csatlakoztatott eszközök jeleinek ingadozását. Éppen ezért bármilyen zavaró zaj nélkül élvezheted a tökéletes képvilágot vagy a kedvenc zeneszámaidat.

EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő gyermekzárral

Az elektronikus eszközök védelme mellett az EMOS SCHUKO 1800 J túlfeszültségvédő képes megakadályozni a kíváncsi gyerkőcök esetleges sérüléseit is. Különleges retesz jellegű gyermekzárral rendelkezik, amely csupán akkor nyílik ki, hogyha mindkét oldalon pontosan ugyanazt a nyomást alkalmazzák. Ez a mozdulat a gyermekek számára nem elsajátítható.



Paraméterek

Használat

Típus Túlfeszültség elleni védelem

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus E/F-típusú dugvilla
1. Male konnektor - Száma 1 ×
1. Female konnektor - Típus F-típusú dugalj
1. Female konnektor - Száma 8 ×

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 3 m
Csatlakozó végződése Hajlított

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED-jelző
Maximális feszültség 230 V
Maximális áram 16 A
Csatlakozóaljzatok száma 8 db
Szín Fekete

Kivitel

Csatlakozóaljzatok száma 8 ×

Kivitel

Kivitel Kapcsolóval, Gyerekzár
Kód:  HM407h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1909480301
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15