Oldal frissítése

Emos PT-836

4,6 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Emos PT-836

EMOS PT-836 digitális konyhai mérleg

Szakácsok, pékek, cukrászok és háziasszonyok, egy igazán nagy teljesítményű mérleget kerestek, amely minimális helyet foglal a konyhában, mégis megbízhatóan szolgál? Fedezd fel az EMOS PT-836 elegáns, ezüst színű konyhai mérleget, amely kiváló minőségű rozsdamentes acél felülettel és mindössze 15 mm-es magassággal rendelkezik. A nagy, fehér számjegyekkel ellátott, háttérvilágítással büszkélkedő kijelzőn tökéletesen áttekintheted a mért értékeket. A TARE funkció lehetővé teszi az összetevők kényelmes mérését. Akár 5 kg nyersanyagot is lemérhetsz 1 g pontossággal, és beállíthatod mely mértékegységet szeretnéd látni a kijelzőn. Ha nem kapcsolod ki manuálisan a mérleget, a készülék inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

Az EMOS PT-836 konyhai mérleg legfőbb jellemzői

  • Az EMOS PT-836 konyhai mérleg digitális háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik
  • Maximális terhelés 5 kg
  • Mérési pontosság 1 g
  • A mérleg felülete rozsdamentes acél
  • A mérleg színe ezüstszínű rozsdamentes acél
  • A mérleg TARE funkcióval rendelkezik a nyersanyagok méréséhez
  • A mérleg beépített túlterhelés- és alacsony töltöttségi szint jelzővel rendelkezik
  • Kiválaszthatod a mérési egységeket - g, kg, lb, oz -, amelyekben mérni szeretnél
  • A mérleg kézzel is kikapcsolható, vagy inaktivitás után automatikusan kikapcsol
  • A mérleg 2 db 3 V-os CR2032 elemmel működik (tartozék)

Mérési pontosság 1 g-ig

Az EMOS PT-836 konyhai mérleg használata egyszerűbb, mint gondolnád. Válassz a mértékegységek közül, amelyekben a mért értéket meg kívánod jeleníteni. Választhatsz gramm, kilogramm, font és uncia között. Az 1 g pontosságú mérővel akár 5 kg-os nyersanyagokat is mérhetsz.

EMOS PT-836 mérleg TARE funkcióval

Ha vissza kell állítanod az EMOS PT-836-ot nullára, csak használd a TARE gombot. A lemért érték törlődik, és folytathatod a mérést - pl. más hozzávalók ugyanabban a tartályban történő mérésére, amelyet sütés közben minden bizonnyal használni fogsz.

Rozsdamentes acél felületű konyhai mérleg

A konyhai mérleg rozsdamentes acél felülete bizonyítja, hogy ez egy rendkívül jó minőségű EMOS termék. Amellett, hogy az EMOS PT-836 nagy terhelést is képes elviselni, a karcolások formájában jelentkező mechanikai sérüléseknek is ellenáll. A rozsdamentes acél anyag könnyen tisztán tartható, így az ételek önállóan, edény nélkül is mérhetők.

Az EMOS PT-836 mérleg CR2032 gombelemmel

Ha nem kapcsolod ki manuálisan a mérleget, a készülék inaktivitás után automatikusan kikapcsol. Mindez jelentősen kíméli a két CR2032 elemet, amelyek a készüléket táplálják. Az akkumulátor állapotjelzője biztosítja, hogy az EMOS PT-836 ne merüljön le váratlanul. Az elemeket a csomag tartalmazza.


Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Méret

Szélesség 16,3 cm
Magasság 22,1 cm
Mélység 1,5 cm

Akkumulátor

Elemek típusa CR2032
Elemek száma 2 db

Tulajdonságok

Max. kapacitás 5 kg
Mérés pontossága 1 g
Típus Digitális

Funkciók

Funkciók TARE, Mértékegység választás, Automatikus kikapcsolás

Elemek a csomagban

Elemek mellékelve igen
Kód:  HM490b
Termékszám:  2617001200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20