Oldal frissítése

EMOS P5731 Vezeték nélküli csengő

4,7 70 értékelés
12 890 Ft

EMOS P5731 Vezeték nélküli csengő

Ha szükséged van egy praktikus csengőre, amelyet csak csatlakoztatni kell, és bonyolult beállítások nélkül is működni fog, ugyanakkor nagy a hatótávolsága és nem szükséges folyamatosan karbantartani, akkor neked ajánljuk az EMOS készletet. Az EMOS P5731 vezeték nélküli ajtócsengő nemcsak otthon, de például még az irodában is használható. Összesen 36 csengőhang közül választhatsz.A csengő hatótávolsága akár 180 m, így ideális például egy távoli kapun történő elhelyezéshez. Ha a bejárati ajtóra vagy több bejáratra szeretnéd helyezni, akkor további gombokat ismegvásárolhatsz, hiszen az EMOS P5731 csengő akár hat kiegészítővel is párosítható. Az ajtócsengőnek állandó csatlakoztatást kell biztosítani a hálózati aljzathoz. A gomb azonban teljesen karbantartás mentes, rádióhullámok segítségévelkommunikál a csengővel, és működéséhez nincs szükség elemre.


Az EMOS P5731 vezeték nélküli ajtócsengő főbb jellemzői

  • Célszerűen tervezett vezeték nélküli csengő fehér kivitelben
  • 180 méter hatótávolságú, zavaró behatások nélkül
  • Könnyű üzembe helyezés az automatikus „öntanulás” párosításnak köszönhetően
  • Teljesen karbantartás mentes az EMOS P5731 külső oldalán
  • A vízálló vezeték nélküli gombhoz nem szükséges elem, az energiát a gomb megnyomásával generálja
  • A kommunikáció a csengő és a gomb között 433,92 MHz frekvenciájú rádióhullámokon keresztül zajlik
  • Legfeljebb 36 dallam közül választhatsz
  • Elérhető hangerőszabályzó 4 szinten
  • A csengetés maximális hangereje 90 dB
  • Optikai jelzés a gombon és a csengőn - piros jel a gombon, kék a csengőn
  • Szükség esetén további gombokat is megvásárolhatsz; az EMOS P5731 ajtócsengő akár 6 másik kiegészítővel párosítható.
  • Tápellátás a hálózati aljzathoz való csatlakoztatással
  • A csomag 2 jelvevőt és 1 gombot tartalmaz

Az EMOS P5731 vezeték nélküli ajtócsengő karbantartás mentes - csomagold ki, csatlakoztasd, csengess

Ha ajtócsengőt kell vásárolnod, akkor az a legjobb, ha az eszköz a leggyorsabban telepíthető, a lehető leghosszabb tartományban, minimális karbantartással és mindenekelőtt a legjobb megbízhatósággal. Mindezt a vezeték nélküli EMOS P5731 ajtócsengő-készlettel megtapasztalhatod. Egyszerűen csak csomagold ki, dugd be be és már használhatod is. Ezt a villám-telepítést automatikusan az „öntanulás” móddal való párosítással kell elvégezni.Amint bedugod a csengőt az aljzatba, a csengőgomb 25 másodpercen belül vezeték nélkül csatlakozik. Ezután már nem vár más rád, mint hogy élvezd a rendszerkivételes hatótávolságát akár 180 méterig. A csengőnek nincs szüksége karbantartásra, így a csatlakoztatás után már nem kell aggódnod, mivel a vízálló gomb rádióhullámokon keresztül kommunikál magával a csengővel. Még elemekre sem lesz szüksége, ezért nemkell aggódnod, hogy időben kicseréld azokat. Az egyedi technológiának köszönhetően a jel csengő felé történő továbbításának energiája a gomb megnyomásával automatikusan keletkezik. Minden bizonnyal értékelni fogod ennek a vezeték nélküli EMOS P5731 ajtó csengőnek a hosszú távú memóriáját, amely áramszünet esetén isgondoskodik a készülék működéséről.


Az EMOS P5731 ajtócsengő és a gomb egyszerű és gyors felszerelése

Szeretnéd otthonod jó minőségű csengővel felszerelni a vendégek számára, és félsz attól a megoldástól, hogy a falba fúrj majd vezetékeket húzz ki? Felejtsd el ezeket a rémálmokat, és szerezd be az EMOS P5731 vezeték nélküli ajtócsengőt. A gomb vízálló és 180 méter távolságra kommunikál a csengővel. Az EMOS P5731 csengőt otthon bármilyen aljzatba helyezheted, és automatikusan párosíthatod egy gombbal, amelyet sajátbelátásod szerint elhelyezhetsz oda, ahol használni szeretnéd. Mindössze egy kétoldalas ragasztószalaggal felhelyezheted, és már rendelkezel is egy teljesenműködőképes ajtócsengővel, amelyhez nincs szükség fúrásra.


Üdvözöld a vendégeket a választott kedvenc dallamoddal

Ha nem tetszik a klasszikus "crrr" csengőhang vagy a "ding dong" hang, az EMOS P5731 vezeték nélküli ajtócsengő minden bizonnyal tetszeni fog. Összesen 36 dallamot kínál számodra, amelyek csengőhangjai 4 hangerőn állíthatók be. Legfeljebb 90 dB csengetési intenzitással biztosan meghallod az érkező vendégeket. Az EMOS P5731 ajtócsengő kék LED-je szintén egyértelműen mutatja, hogy mi történik. 


Szükséged van további gombokra az EMOS P5731 ajtócsengő számára? Nem probléma.

Több bejárata van a háznak, vagy csak több gombot kell felszerelned az egyik ajtócsengőhöz? Ez nem lesz probléma az EMOS P5731 ajtócsengővel, mivel ezt a készüléket akár hat vezeték nélküli gombbal is párosíthatod. Az egyiket a bejárati ajtónál, a másikat a kapunál, a harmadikat a bejáratnál, a másikat a garázsnál is kiteheted - így függetlenül attól, hogy a vendégek milyen módon jönnek, könnyen értesíthetnek az érkezésükről. 


Az ajtócsengő és a vezeték nélküli gomb kellemes kialakítása az EMOS P5731 készletnél

A modern vezeték nélküli EMOS P5731 ajtócsengő esetén a jéghegy csúcsa annak kellemes megjelenése, kellemes fehér színben. Lekerekített formájával és két hasznos LED-jével a készülék szépen kiegészíti lakásod stílusát. A gombon egy piros LED, a csengőn pedig egy kék LED található. A kommunikáció a két eszköz között rádióhullámokon zajlik, 433,92 MHz frekvencián.



Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság 180 m
Dallamok száma 36

További tulajdonságok

Tulajdonságok Hangszabályozás, Fényjelzés

Funkciók

Funkciók Automatikus párosítás, Választható dallamok

Szín

Szín Fehér

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Csomagolás

Csomag tartalma Szerelőkészlet
Vevőkészülékek száma a csomagban 2 db
Csengők száma a csomagban 1 db

Vevőkészülék méretei

Magasság 8,1 cm
Szélesség 8,1 cm
Mélység 7,3 cm
Kód:  EMS20024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3402116000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15