Oldal frissítése

EMOS OpenTherm szobatermosztát kommunikációval, vezeték nélküli, P5611OT

29 190 Ft

EMOS OpenTherm szobatermosztát kommunikációval, vezeték nélküli, P5611OT

Az EMOS P5611OT vezeték nélküli szobatermosztát

Ha szeretnéd az ellenőrzésed alatt tartani az otthonod melegét, az EMOS P5611OT termosztát a megfelelő választás. Egyszerűen válassz a 7 és 30 °C közötti hőmérséklet között, és módosítsd a beállításokat a pillanatnyi igényeid szerint. Az EMOS P5611OT termosztát a légkondicionálót is képes vezérelni. Végül, de nem utolsósorban, örülni fogsz az egyszerű vezérlésnek, amelyet tényleg mindenki tud kezelni. Az EMOS P5611OT 6 előre beállított programot kínál, és további 3 saját program létrehozását teszi lehetővé.

Az EMOS P5611OT vezeték nélküli szobatermosztát legfontosabb jellemzői

  • EMOS P5611OT termosztát háttérvilágításos kijelzővel
  • Egyszerű kezelés 7 és 30 °C között beállítható hőmérséklettel
  • 6 előre beállított és 3 felhasználó által beállítható programmal
  • A termosztát az aktuális szobahőmérsékletet is megjeleníti
  • Vezeték nélküli kapcsolat
  • 2× AA elemmel működik

Állítsd be a hőmérsékletet az igényeidhez

Egyszerűen válassz a háttérvilágítással ellátott kijelzőn a 7 és 30 °C közötti hőmérséklet között, és módosítsd a beállításokat az aktuális igényeidnek megfelelően. Ráadásul az EMOS P5611OT termosztát az aktuális szobahőmérsékletet is kijelzi 0 és 40 °C között, tökéletes pontossággal.

Egy EMOS termosztáttal a fűtést és a légkondicionálást is ellenőrizheted

Az EMOS P5611OT szobatermosztát egyszerűen csatlakoztatható a kazánhoz és a légkondicionálóhoz. Így télen és nyáron is biztosíthatod a tökéletes hőmérsékletet. A termosztáttal megakadályozhatod a helyiségek felesleges túlmelegedését, vagy éppen ellenkezőleg, a légkondicionáló túl nagy hűtését.

Az EMOS P5611OT akár 100 méteres vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé

Az EMOS P5611OT termosztát kapcsoló- és vezérlőegysége közötti rádiójel hatótávolsága akár 100 méter is lehet, így a termosztátot nagyobb terekben, például családi házakban vagy irodákban is használhatod. Figyelembe kell venni, hogy a jelerősséget akadályozhatják a falak, ezért a teljes hatótávolság csökkenhet (100 métert nyílt térben mérve).

Paraméterek

Típus

Típus Programozható

Tulajdonságok

Kijelző Háttérvilágításos

Mutató

Mutató Digitális
Kód:  EMSR058
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2101309000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10