Oldal frissítése

EMOS Okos LED izzó GoSmart MR16 GU10 4,8 W (35 W) 400 lm RGB dimmelhető WiFi

4,1 8 értékelés
3 090 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 940 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 db 2 870 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 db 2 810 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 2 750 Ft/db

EMOS Okos LED izzó GoSmart MR16 GU10 4,8 W (35 W) 400 lm RGB dimmelhető WiFi

EMOS GoSmart MR16 GU10 4,8W (35W) intelligens LED izzó

Az EMOS GoSmart intelligens LED izzóval pontosan a saját ízlésedre szabhatod otthonod világítását. Válaszd ki, hogy jelenleg intenzív fehér fényre van-e szükséged munkához, vagy halvány, meleg fényre az esti tévénézéshez. A fényerősség mellett a színárnyalatokat is beállíthatod. Természetesen fényjeleneteket is létrehozhatsz - mindezt kényelmesen, közvetlenül a mobiltelefonodról az EMOS GoSmart alkalmazáson keresztül, amelyet iOS vagy Android mobileszközödre telepíthetsz.

Az EMOS LED izzók legfontosabb jellemzői

  • Intelligens LED izzó Wi-Fi vezérléssel
  • GU10 foglalat
  • Praktikus MR16 formájában, esetleg spotvilágításhoz
  • Ütemezhető világítás
  • Világítási jelenetek létrehozása
  • Választható színhőmérséklet 2 700 és 6 500 K között
  • Dimmelés 10%-tól 100%-os fényerőig
  • RGB színek
  • Szinkronizálás a lejátszott zenével
  • Párosítás több EMOS izzóval csoportokban
  • Az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe való integráció lehetővé teszi az egyes okosotthoni eszközök csatlakoztatását és automatizálását
  • Amazon Alexa, Google Assistant segítségével vezérelhető

Az EMOS intelligens izzó különböző színei és fényintenzitása

Finomítsd tökéletesen a világítást otthonodban. Az EMOS GoSmart izzó alkalmazkodik az aktuális igényeidhez. Széles dimmelési tartományt kínál a 10%-tól a 100%-os teljes fényerőig. Színárnyalatok és színhőmérsékletek közül is választhatsz 2 700K és 6 500K között. Nem tudod, melyik fény a legjobb neked? Az EMOS GoSmart intelligens izzóval addig változtathatod a fényeket, amíg rá nem jössz, de a kezdéshez a meleg fehér fény jó a pihenéshez, a semleges fehér fény jó az olvasáshoz, a hideg fehér fény pedig ideális a munka közbeni koncentráció növeléséhez.

Saját jelenetek létrehozása az EMOS GoSmart segítségével

A jó fényviszonyok garantálják a minőségi élményt. Az EMOS GoSmart intelligens LED izzó ezt is tudja, és mindig a megfelelő hangulatot állítja be. A baráti partit is feldobja, ahol a lejátszott zenével való szinkronizálhatóságának köszönhetően tökéletes fényviszonyokat teremthetsz a táncparketten. Az EMOS izzóval különböző világítási jeleneteket hozhatsz létre az éppen végzett tevékenységtől függően. Párosítsd az EMOS izzót csoportokban más intelligens izzókkal, hogy szinkronizálásukkal a kívánt fényhatást érd el az egész nappaliban.

Intelligens tervek - funkciók a kényelmed érdekében

Tovább fokozza a kényelmet a különböző ütemezések létrehozásának lehetősége is. Például minden nap ugyanabban az időpontban automatikusan be- vagy kikapcsol. A nap egyes szakaszaihoz - reggel, délután és este - 4 üzemmódot is beállíthatsz. Az EMOS izzó automatikusan beállítja a fény intenzitását és színét, hogy segítsen a cirkadián ritmushoz igazodni, és így elősegítse a következetes és pihentető alvást. Elfelejtetted az időzítőt, és egy kicsit tovább van szükséged a világításra? Ne aggódj! Az EMOS GoSmart intelligens izzó beépített memóriája megjegyzi az utoljára használt fényszínt. Így nem kell átkonfigurálni.

EMOS izzók különböző formákban és méretekben

Az EMOS GoSmart izzók különböző méretekben és formákban kaphatók. Elérhetők klasszikus A60-as izzó, elegáns gyertya vagy praktikus MR16-os izzó formájában. Választhatsz az E27-es és az E14-es foglalatok közül, amely a lámpákhoz népszerű, vagy GU10-es foglalatot a spotvilágításhoz.

Minden izzó tejes diffúzorral van ellátva, hogy otthonodban szórt és kellemes fényt biztosítson.

Egyszerű telepítés és beállítás Wi-Fi segítségével

Vezéreld a világítást bárhonnan! Telepítsd az EMOS intelligens LED izzót a lámpatestbe, párosítsd a GoSmart mobilalkalmazással, és csatlakozz az otthoni Wi-Fi hálózatodhoz. Minden beállítás közvetlenül a mobiltelefonodról végezhető el. Nem hiányozhat a kompatibilitás a Google Assistant vagy az Amazon Alexa szolgáltatásokkal.

Integráció az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe

Az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe való integrációja lehetővé teszi az egyes okosotthon-eszközök csatlakoztatását és automatizálását. Hagyd, hogy a háztartásod gondoskodjon magáról!

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Tuya, Lidl Home
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Használat

Használat Világítás

További tulajdonságok

További tulajdonságok Fényerő szabályzás, Smart, Állítható színhőmérséklet, Fényszín beállítás (RGB), Mobilalkalmazás, Hangvezérlés, Időzítő

Világítás

Fényáram 400 lm
Színhőmérséklet Melegfehér, Semleges fehér, Hidegfehér

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség 230 V
Energiafelhasználás 4,8 W

Típus és forma

Izzó típusa LED
Forma Spot
Világítási szög 120 °

Foglalat

Foglalat GU10

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása 35 W

Méret

Átmérő 50 mm
Hossz 56,5 mm

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

Energiacímke

Energiaosztály G
Élettartam 20 000 óra

Típus

Típus LED izzó
Kód:  HM521b5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1525500500
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10