Oldal frissítése

EMOS LED izzó True Light MR16 4,8W GU10 semleges fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMOS LED izzó True Light MR16 4,8W GU10 semleges fehér

EMOS TRUE LIGHT LED izzó az egészséges életmódodhoz

Kíméld a saját és az otthonodban élők szemét az EMOS TRUE LIGHT LED izzóval, amely a speciális Bridgelux Thrive chipnek köszönhetően minimalizálja a kibocsátott kékfényt. A True Light izzó GU10-es foglalattal rendelkezik, és semleges fehér színt sugároz. Szüntesd meg az egészségedre gyakorolt negatív hatásokat. A rendelkezésre álló EMOS TRUE LIGHT típusok közül választhatsz meleg és semleges fehér színben - éppen úgy, ahogyanaz neked a ház vagy lakás minden részében megfelel.

Kékfény

Az emberi bioritmus napi szinten találkozik a kék fénnyel. Önmagában nem káros. Ez a fény egy olyan összetevője, amely nappal rendszeresen hat ránk, de a szervezet nem szokott hozzá, hogy éjjel, amikor már nem süt a nap, is befogadja. A szervezet két fontos hormont termel az éjszaka folyamán, amelyek a bioritmus működését befolyásolják. Ezek a melatonin és a szerotonin.

A klasszikus izzók színspektruma

A klasszikus LED izzókkal nem vagyunk kitéve a világítás emberi szervezetre káros hatásainak, és nagyon gazdaságos fényforrást jelentenek. A kékfény szervezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében érdemes legalább másfél órával lefekvés előtt kikapcsolni a kékfényt kibocsátó tévét, számítógépet és mobiltelefont.

A TRUE LIGHT izzók színspektruma

A TRUE LIGHT LED izzók minimalizálják a kékfény kibocsátását. Ezzel hozzájárulnak az emberi bioritmus megfelelő működéséhez. Támogatják a melatonin nevű alváshormon kiegyensúlyozott termelését, amely segíti a szervezet regenerálódását. A TRUE LIGHT LED izzók nem torzítják a színeket, így a tárgyakat pontosan úgy mutatják, amilyenek valójában - természetesen.

Jobb alvás a TRUE LIGHT segítségével

A TRUE LIGHT LED izzó kevesebb kék és zöld összetevőt bocsát ki, így természetes módon elősegíti a melatonin termelését. Ha betartod azt a tanácsot, hogy lefekvés előtt legalább 90 perccel kerüld ezeket a hatásokat, az alvás minősége és mennyisége jelentősen javulni fog, és kellemes hatással lesz az egészségedre - és ezáltal a várható élethosszodra. Az EMOS TRUE LIGHT segítségével könnyebben elalszol és zavartalanul alszol. Ameleg fehér fény (2 700 K) tökéletes a hálószobába, a télikertbe vagy az étkezőbe, egyszóval oda, ahol pihenni, könyvet olvasni szeretnél, vagy egy fárasztó nap után kikapcsolódni.

Maradj éber a TRUE LIGHT segítségével

A TRUE LIGHT LED izzók semleges fehér színt bocsátanak ki, és nagyon hasonlítanak a nappali fényhez. A semleges fehér (4 000 K) kialakítású, elnyomott kék fénykomponenssel rendelkező izzók segítenek jobban összpontosítani, és kevésbé fárasztják a szemet, mint a hagyományos LED izzók. Ezt a fényt leginkább olyan helyeken fogod használni, ahol új dolgokat kell megtanulnod, a legjobbat kell nyújtanod a munkádban vagy gyorsan kellreagálnod. Így használhatod őket pl. a gyerekszobában, a dolgozószobában, vagy a konyhában. A csökkentett kék és zöld sugárzás pozitívan hat a a szerotonin, vagyis a boldogsághormon termelésére, amely befolyásolja a gondolkodásunkat, a kreativitásunkat, a teljesítményünket és a koncentrációs képességünket. Hiánya depresszióhoz, fáradtsághoz, csökkent aktivitáshoz vagy akár a látásélesség csökkenéséhez vezet.

Maximális védelem a szemedek a TRUE LIGHT segítségével

Az EMOS TRUE LIGHT izzók Flicker-free funkcióval rendelkeznek, amely minimálisra csökkenti a kellemetlen villódzást - ezzel is maximális kényelmet nyújt a szemednek. Az EMOS TRUE LIGHT LED izzók nem torzítják a színeket. A magas, CRI > 94-es színvisszaadási indexnek köszönhetően, amellyel ezek a modern és egészséges izzók rendelkeznek mindent nagyon valósághűen fogsz látni. Az izzók élettartama 30 000, ami tiszteletreméltó, és ami még fontosabb, hosszú távú megoldás az otthonod megvilágítására. A termékcsalád a foglalatok széles választékával is büszkélkedhet, így az EMOS TRUE LIGHT valóban minden térbe illik.

Paraméterek

Foglalat

Foglalat GU10

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

Világítás

Fényáram 450 lm
Színhőmérséklet Semleges fehér

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség 230 V
Energiafelhasználás 4,8 W

Típus és forma

Izzó típusa LED
Forma Spot
Világítási szög 100 °

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása 4,8 W

Méret

Átmérő 50 mm
Hossz 54 mm

Energiacímke

Energiaosztály E
Élettartam 30 000 óra
Kód:  EMOS22_071
Termékszám:  1525730412
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10