Oldal frissítése

Emos LED dimmelhető lámpa, 2,1-21,5 W, állítható színhőmérséklet

4,2 10 értékelés

Emos LED dimmelhető lámpa, 2,1-21,5 W, állítható színhőmérséklet

Dimmelhető LED lámpa, távirányítóval

A ZM5164 fali és mennyezeti lámpa a legjobb megoldás olyan helyiségekbe, ahol sok időt töltesz. Ez a lámpa lehetővé teszi a fényerő (tompítás) és a színhőmérséklet (melegtől egészen hideg fehérig) szabályozását. Köztudott, hogy meleg fehér fényben kellemesebb pihenni, míg semleges vagy hideg fényben jobb dolgozni.

A mérete mindössze 411 × 88 mm, és fehér műanyag kerettel rendelkezik. Akkora kényelmet és nyugalmat nyújt, hogy nem tudsz ellenállni neki, és megvásárolod a ház legtöbb szobájába - a nappaliba, a hálóba, a gyerekszobába, a dolgozóba és még a lépcsőházba is.

Édes élet a távirányítónak köszönhetően

Ha este elterülsz a kanapén vagy az ágyon, már nem szeretnél újra felkelni amiatt, hogy lekapcsold a lámpákat. Ez a kör alakú LED lámpa nemcsak ezért távvezérelhető. A távirányítón a szokásos ON és OFF gombon kívül egy Dim+/Dim- (hosszan lenyomva növelheted vagy csökkentheted a fényerőt) és egy CCT+/ CCT- (folyamatosan változtathatod a színhőmérsékletet a meleg fehér fénytől egészen a hideg fehérig) gombot is megtalálsz. Szükség esetére középen egy Full Light gomb is rendelkezésre áll, amellyel egyenesen 100%-ra állíthatod a fényerőt.

Memória, időzítő és éjszakai fény

A távirányító alján 5 speciális gomb található, amelyeket lehet, hogy még gyakrabban fogsz használni. A Memory gomb hosszú lenyomásával elmentheted a kedvenc világítási módodat, így nem kell újra megkeresned. Elég megnyomod a Memory gombot (ezúttal röviden), és azonnal behangolódik. Ha úgy érzed, hogy mindjárt elalszol, akkor értékelni fogod a Timer: 10 min vagy a Timer: 30 min gombot - a kiválasztott gomb megnyomása után 10 perc vagy fél óra múlva automatikusan kikapcsol a lámpa. Az utolsó nagy segítség az éjjeli fény (Night Light) üzemmód. Ennek akkor veheted hasznát, amikor este WC-re kell menned, mivel csak néhány LED-et aktivál. Így nem ébreszted fel a melletted alvó partnered.

A fali kapcsolóra is reagál

Nincs mindenhez szükséged távirányítóra. Ha elmész egy klasszikus fali kapcsoló mellett, akkor szokásos módon is le- és felkapcsolhatod a lámpát. Ezenkívül lépésről lépésre megváltoztathatod a színhőmérsékletet. Felkapcsoláskor automatikusan a meleg fehér fény (2700 K) gyullad ki. Ha gyorsan lekapcsolod és egyből felkapcsolod, akkor semleges fehérre (4000 K) vált. Ugyanazon folyamat megismétlésével pedig hideg fehér fényt (6500 K) bocsájt ki.

3 év garancia

Ez a dimmelhető EMOS LED lámpa az EXCLUSIVE kategóriába tartozik, amelyet modern megjelenés, a felhasznált anyagok minősége és a 3 évre kiterjesztett garancia (egy évvel hosszabb, mint a standard) jellemez.


Paraméterek

Energiacímke

Élettartam 25 000 óra

Biztonsági osztály

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa Mennyezeti

Méret

Magasság 8,8 cm
Szélesség 41,1 cm
Hossz 41,1 cm

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED
Foglalat Integrált fényforrás
Kód:  EMS19022
Termékszám:  1539084000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10