Oldal frissítése

EMOS HDC-3 LTE

4,5 278 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMOS HDC-3 LTE


Az EMOS HDC-3 beltéri antennát a DVB-T és a DVB-T2 digitális földfelszíni TV adás jeleinek fogadására tervezték. Külső alacsony zajszintű jelerősítője LTE szűrővel megbízhatóan küszöböli ki a kellemetlen jel interferenciát. Az antenna kompatibilis a HD programokkal, függőleges és vízszintes polarizációt alkalmaz. A tápellátása megoldható külön adapterről az USB csatlakozás lehetőségével vagy közvetlenül a vevőről. Az EMOS HDC-3 antenna megbízhatóan fogadja akár több jeladó Full HD adását és jeleit is. Az EMOS HDC-3 antennát elhelyezheted a falon vagy akár az asztalonis.


Az EMOS HDC-3 LTE DVB-T2 beltéri TV antenna főbb jellemzői

  • A szoba antennát könnyedén elhelyezheted az asztalra vagy a polcra vagy a falra is szerelheted
  • DVB-T és DVB-T2 jelvétel
  • Pozíció beállítása függőleges és vízszintes polarizációval
  • A vételi szög 360°
  • Az antenna beépített LTE szűrője kiküszöböli a mobilszolgáltatók zavaró jeleit
  • A külső, beépített alacsony zajszintű jelerősítővel semmi sem zavarhatja meg a TV nézést
  • Az EMOS HDC-3 TV antenna képes több adó jelének fogadására
  • Az antenna ugyanolyan megbízhatóan rögzíti a Full HD adásokat
  • Frekvenciatartomány: 470-790 MHz
  • Az EMOS HDC-3 szoba antenna mérete 8 × 345 × 77 mm
  • Az antenna stílusos, fekete színű
  • A klasszikus 230 V-os csatlakozón kívül az EMOS HDC-3 TV antenna USB forráson keresztül is táplálható, amely a csomagban található az USB kábellel együtt.

EMOS HDC-3 beltéri antenna, az otthonod dísze

Az EMOS HDC-3 beltéri antenna gondoskodik a pihentető pillanatokról a megszakítás nélküli tévénézés közben. Stílusos megjelenése mellett gyönyörűen kiemeli az otthonodat vagy a házadat. 8 × 345 × 77 mm-es méretével a TV antennát szinte bárhová elhelyezheted.

Semmi sem zavar majd TV nézés közben

Az EMOS HDC-3 beltéri antennával mindig számíthatsz a prémium minőségre, amely nem csak teljesen fém házának tudható be, hanem annak a külső, külön forrású alacsony zajszintű jelerősítőnek, amely kiküszöböli az összes zavaró jelet. Az LTE szűrővel semmi esetben sem zavarhatnak meg a mobilszolgáltatók jelei. Minden bizonnyal örömmel fogadod, hogy az EMOS HDC-3 antenna képes a Full HD adások jelének fogadására is.

Az EMOS HDC-3 antenna mindenhol tökéletesen működik

Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy hová helyezd el a TV antennát a tökéletes működés érdekében, nos, ez egyáltalán nem jelent problémát az EMOS HDC-3 beltéri antennával. A horizontális és vertikális polarizációval illetve az egyedülállóan széles, 360°-os vételi szöggel az EMOS HDC-3 antenna hibátlanul látja el a funkcióját függetlenül attól, hogy hová helyezed.

Otthon vagy útközben, hibátlan vétellel mindenhol

Kompakt méreteivel és stílusos megjelenésével az EMOS HDC-3 antenna remekül mutat a szobában. Felszerelheted a falra az otthonodban vagy a házadra, vagy elhelyezheted az asztalon vagy a polcon a lakókocsiban, a pozíciója egyáltalán nem befolyásolja az EMOS HDC-3 funkcionalitását. Ehhez az antenna több adó jelének fogadására képes.

Az EMOS HDC-3 antenna USB-n keresztül is táplálható

Legyél akár a lakókocsiban vagy nyaraláson a hajón, az EMOS HDC-3 antenna mindenhol tökéletesen kiszolgál. Akkor sincs baj, ha nincs hozzáférésed a klasszikus 230 V-os aljzathoz, hiszen egy USB adapter segítségével is táplálhatod. Ez az USB adapter az USB kábellel együtt az EMOS HDC-3 beltéri antenna készletének része. Neked csak annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod az USB portot a televízió vagy a set-top box készülékéhez.



Paraméterek

Használat és tulajdonságok

Használat Beltéri (szoba)
Tulajdonságok Vétel több adővevőről, Lakókocsiba

Felszereltség

Felszereltség LTE szűrő, Erősítő
Bemenetek/kimenetek Koax villa
Tápellátás USB

Jelvétel

Jelvétel DVB-T, DVB-T2

További paraméterek

Nyereség 20 dBi
Vételi szög 360 °

Méret

Magasság 7,7 cm
Szélesség 34,5 cm
Mélység 0,8 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  EMO005b
Termékszám:  2702021000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10