Oldal frissítése

EMOS H2030, ezüst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMOS H2030, ezüst

Az otthon biztonsága az első

Az EMOS H2030 otthoni videotelefon a családod nélkülözhetetlen tagjává válik. Nemcsak stílusos, hanem az emberekben is jól olvas. Ez megkönnyíti neked és a gyermekeidnek a látogatók azonosítását. Többé már nem kell attól tartanod, hogy néhány órára egyedül hagyod őket otthon. A videotelefonnak köszönhetően gyorsan megtudhatod, hogy ki áll a kapu előtt, és csak azokat engeded be a házba, akiket jól ismersz.

Készlet: monitor + kameraegység

Ez az EMOS videotelefon és kültéri kamera elválaszthatatlan párost alkotnak, amelynek semmi sem kerüli el a figyelmét. Így 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy minden látogatásról tudni fogsz. Továbbá 16 csengőhang közül választhatsz, valamint a monitor bal oldalán található két manuális gomb segítségével könnyen beállíthatod a csengetés és a hívás hangerejét. A jobb oldalon található 4 gombbal elérheted az átlátható menüt.

Könnyen használható színes videotelefon

A vékony, 7"-es monitor (144 x 204 x 26,5 mm) remekül fog mutatni az előszobában, a folyosón, a nappaliban és a konyhában. A mellékelt keret és 4 kis csavar segítségével probléma nélkül felszerelheted a falra. Minden lényegeshez hozzáférhetsz a kijelző alján található 5 érintőgombbal. Ezekkel megtekintheted a látogatókat, beszélgethetsz velük, távolról kinyithatod a mozgó kaput és a bejárati ajtót, vagy használhatod a videotelefont (könnyebben kommunikálhatsz a családtagjaiddal a házban lévő 2 monitoron keresztül). A H2030 annyira egyszerűen használható, hogy a gyermekeid és a szüleid is könnyen megbirkóznak vele.

Kitartó kamera, éjjellátással

A kültéri kameraegység kellően védett a víz (IP44 védelem és praktikus felső rész) és a hívatlan vendégek (vandálbiztos kialakítás) ellen. Ezenkívül nappal és éjszaka is kiváló minőségű felvételeket készít. Minden csöngetéskor automatikusan aktiválódik egy fehér LED-es megvilágítás, amely megkönnyíti a kamerától legfeljebb 150 cm-re álló személy arcának felismerését. A működtetéshez nem kell beszerelned elektromos elosztódobozt a homlokzatba, mivel a kameraegység a csatlakoztatott videotelefonon keresztül kapja az áramot. A 4 kis csavarral (megtalálható a csomag belsejében) pedig odacsavarozhatod a falhoz.

A memóriával ellátott videotelefon nyugalmat biztosít

A nagy előnye a belső memória, amelybe automatikusan elmenti mindenki arcképét, aki becsenget hozzád. Amint 100 ilyen képet rögzít, elkezdi felülírni a régebbieket újakkal. Tehát úgy működik, mint egy hatékony fekete doboz betörés esetén (a tolvajok gyakran először csengetnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy senki sem tartózkodik otthon), vagy egy csapda a szomszédságban élő neveletlen gyerekek számára, akik mindenhová ok nélkül becsengetnek.


Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu

Tulajdonságok

Kijelző mérete 7 "
Betekintési szög 70 °

Különleges funkciók

Különleges funkciók Éjjellátás, Színes kijelző
Kód:  HM028c10
Termékszám:  3010002030

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10