Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

EMOS H1139 WiFi IP kameraegység

3,6 10 értékelés
29 490 Ft

EMOS H1139 WiFi IP kameraegység

H1139 vezeték nélküli videotelefon

Az utcán való kiabálásnak, a kulcsok ablakon történő kidobásának és a fel-alá szaladgálásnak mostantól vége. A szabadidődben add meg a lábaidnak és az idegeidnek a jól megérdemelt nyugodalmat - üdvözöld a látogatókat a kanapéd kényelméből. Elég megvásárolnod ezt az EMOS H1139 kameraegységet, amely Wi-Fi segítségével csatlakoztatható egy okostelefonhoz. Ezáltal átváltoztathatod a készülékedet egy hordozható, vezeték nélküli videotelefonná.

Párosítsd egy mobiltelefonnal vagy tablettel

Az új generációs H1139 videotelefon megkönnyíti a látogatók életét, de különösen a tiédet. A kültéri kameraegység bármilyen okostelefonnal párosítható (Android és iOS). Ennek hála távolról megszólíthatod a látogatókat, és a ház bármely részéről beengedheted őket. A kameraegységhez legfeljebb 5 mobiltelefont vagy tabletet csatlakoztathatsz. Ugyanakkor egy időben csak egy családtag tud kommunikálni a látogatóval - aki először fogadja a hívást.

Nyisd ki a kaput távolról

A telefon hívással figyelmeztet a látogatóra (hasonlít a Skype híváshoz). Amint fogadod a hívást, a személy arca megjelenik a kijelzőn. A vendégnek egy gombnyomással távolról kinyithatod a kaput, és beengedheted egészen az ajtódig. A videotelefon a bejárati ajtó közvetlen vezérléséhez is használható.

Ne nyiss ajtót a hívatlan vendégeknek

Másrészről a kétes személyeknek ne nyiss ajtót. Ezenkívül készíts fotót vagy videót az arcukról, amelyet ezután gondosan eltárolhatsz a telefonod memóriájában. Ebben az esetben az intelligens eszközhöz való csatlakoztatás különösen hasznos, mert ha kirándulsz vagy üzleti úton vagy, még akkor is megóvhatod a családodat és a vagyonodat.

Biztosítsd az otthonodat a nap 24 órájában

Ha nem csendes és biztonságos környéken laksz, aktiváld a mozgásérzékelést. Ennek köszönhetően a kameraegység egész nap őrzi a kijelölt területet, és azonnal értesít, amint gyanúsan megnövekedett aktivitást észlel a ház bejárata körül. Ezenfelül az ún. éjszakai látásnak köszönhetően még sötétben is könnyen felfedhető az illetéktelen személy arca.

Nem kell ásni vagy lyukat fúrni a falba

Ez a vízálló kameraegység (IP44 védelemmel) vezeték nélkül kommunikál a mobiltelefonnal és a csengővel az otthoni Wi-Fi sávokon keresztül. Néhány perc alatt egy kis szilikonnal és néhány apró csavarral felszerelheted a kapu valamelyik oszlopára. Ezután csak töltsd le az ingyenes alkalmazást a mobiltelefonodra vagy a tabletedre (a részletes útmutatóból lépésről lépesre megtudhatod, hogy hol és hogyan kell használni), és várd az első látogatókat.

A biztonság kedvéért egy klasszikus csengő is rendelkezésre áll

Az elegáns, dallamos csengő 3 ceruzaelemmel működik, valamint még akkor is figyelmeztet a látogatóra, ha a mobiltelefonod vagy a tableted lemerült. Az ON/OFF gombon kívül oldalt egy dallamváltó gomb is megtalálható. Így könnyen kiválaszthatod a számodra megfelelő melódiát.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Ethernet

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati, Jack

Tulajdonságok

Használat Kültéri
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró

Videó

Maximális felbontás 1280 × 720 px

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN, WiFi

Méretek

Szélesség 80 mm
Magasság 156 mm
Mélység 63 mm

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu
Kód:  HM028c10a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3010001139
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20