Oldal frissítése

EMOS GoSmart TS380C-HW + Wi-Fi

12 590 Ft

EMOS GoSmart TS380C-HW + Wi-Fi

EMOS GoSmart füstérzékelő Wi-Fi-vel

Biztonság elérhető közelségben a Wi-Fi-s EMOS GoSmart TS380C-HW füstérzékelővel

Szeretnéd, ha otthonod a távolléted alatt is biztonságban lenne? Az EMOS GoSmart TS380C-HW Wi-Fi-s okos füstérzékelővel a világ bármely pontjáról áttekintést kaphatsz arról, hogy mi történik otthonodban! Többé nem kell azon aggódnod, hogy minden rendben van-e, amíg távol vagy otthonodtól. Ideális társ mindenmodern és biztonságos háztartás számára,   hiszen azonnal értesít a füstérzékelésről mobileszközödön, illetve tableteden keresztül. Ha kezdődő tüzet észlel, az érzékelő automatikusan aktiválja otthonodban az egyéb biztonsági funkciókat.   Például behúzhatja a rolót, kinyithatja a garázsajtókat vagy ablakokat, és megvilágíthat egy menekülési útvonalat, hogy a lehető legtöbb időt és lehetőséget nyújtsa a biztonságos menekülésre. Jobban szereted a kézi vezérlést?  Egyszerűennyomd meg a gombot a telefonon vagy tableten az általad választott biztonsági intézkedés aktiválásához. Bízd otthonod biztonságát az EMOS GoSmart TS380C-HW intelligens füstérzékelőnkre, amely Wi-Fi-vel, minimalista designnal és praktikus akkumulátorral büszkélkedik. Élvezd a békésebb életet és otthonod megbízható védelmét!  

Hangos és megbízható figyelmeztetés a veszélyre

Az EMOS GoSmart TS380C-HW Wi-Fi-vel ellátott intelligens füstérzékelő nem csak optikai, hanem hangjelzéssel is rendelkezik, így veszély esetén maximális odafigyelést biztosít. A hangos, 85 dB-es jelzésű riasztás azonnal figyelmeztet a közelgő veszélyre. Ez a hangjelzés elég erős ahhoz, hogy gyorsan riaszthasd a háztartás minden lakóját, és lehetővé tehesd számukra a gyors evakuálást. A füstérzékelő hosszú, 10 éves élettartama biztosítja, hogy hosszú ideig megbízhatóan védje otthonod anélkül, hogy gyakran cserélned kéne.

EMOS GoSmart füstérzékelő Wi-Fi-vel

Az EMOS GoSmart mindig készen áll a cselekvésre

Gondoskodj az érzékelő gyors reagálásáról, hogy teljes körű felügyeletet biztosíthass otthonod felett. Az egyik nagyszerű előnye a speciális rendszer, amely megakadályozza a készülék akkumulátor nélküli beszerelését, ennek köszönhetően az EMOS GoSmart TS380C-HW Wi-Fi füstérzékelő mindig készen áll arra, hogy maximális védelmet nyújtson. Ezenkívül az intelligens rendszer optikai és akusztikus jelzések segítségével figyelmeztet a készülék élettartamának végéhez közeledve, amely lehetővé teszi a megfelelő időben történő cserét, valamint a teljes funkcionalitás és megbízhatóság fenntartását. A hosszú, akár 10 éves élettartamnak köszönhetően nem kell állandóan a cserén gondolkodnod. Az intelligens füstérzékelővel biztos lehetsz a hosszú távú védelemben, miközben pénzt és időt takaríthatsz meg.

EMOS GoSmart füstérzékelő Wi-Fi-vel

Egy design, amely illeszkedik a belső térhez

Az intelligens füstérzékelővel nemcsak kiváló funkcionalitást kapsz, hanem nagyszerű designt is, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. Otthonod stílusától függetlenüla készülék minimalista tervezése elegáns és nem feltűnő, így nem befolyásolja a tér esztétikáját. Ezenkívül praktikus akkumulátoros tápegységgel rendelkezik, így gyakorlatilag bárhová telepítheted, függetlenül a rendelkezésre álló tápegységtől. Az EMOS GoSmart TS380C-HW Wi-Fi-vel ellátott füstérzékelő két AA elemmel működik - amelyek üzemideje akár 2 év is lehet - és figyelmeztet, ha az elemeket cserélni kell, így nem kell aggódnod állapotuk miatt.

EMOS GoSmart füstérzékelő Wi-Fi-vel

Az EMOS GoSmart könnyen telepíthető, és támogatja a Wi-Fi protokollt

Az EMOS GoSmart TS380C-HW füstérzékelő egyszerűen telepíthető és csatlakoztatható a Wi-Fi-hez. Egyszerűen párosítsd készüléked az alkalmazással, és gond nélkül indítsd el a telepítést. Az érzékelő a mennyezetre vagy a falra szerelhető, így rugalmasságot biztosít az elhelyezésben. A zökkenőmentes kapcsolat biztosítása érdekében az érzékelő az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztüli kapcsolatot használja, amely általában a legtöbb otthonban elérhető. Ennek köszönhetően könnyedén vezérelheted és felügyelheted az érzékelőt az alkalmazáson keresztül mobileszközödön, így biztosítva a maximális kényelmet és otthonod biztonságának ellenőrzését.

EMOS GoSmart füstérzékelő Wi-Fi-vel

Integráció az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe

Hozd létre saját okosotthonodat az EMOS GoSmart okoseszközökkel és más, a TUYA platformmal kompatibilis eszközökkel. Csatlakoztasd az egyes eszközöket, állítsd be tevékenységeik automatizálását és irányítsd távolról őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazás segítségével. Engedd, hogy háztartásod gondoskodjon magáról, így több időd marad szeretteidre és hobbijaidra!

EMOS GoSmart füstérzékelő Wi-Fi-vel
EMOS GoSmart füstérzékelő Wi-Fi-vel

Az EMOS GoSmart TS380C-HW Wi-Fi füstérzékelő főbb jellemzői

  • Ideális társ minden modern és biztonságos háztartásban
  • Csatlakozás otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül
  • Értesítés a mobilalkalmazáson keresztül
  • Falra telepíthető vagy szabadonálló
  • Jelzés típusa: optikai és hang
  • Jelzés zajszintje: >85 dB 3 m távolságban
  • Kompatibilitás: EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife
  • Üzemi hőmérséklet: 0 °C és 40 °C között
  • Élettartam: 10 év
  • Tápellátás: 2 × 1,5 V AA (tartozék)
  • Méret: 38 x 120 x 120 mm
  • Széria: GoSmart

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Működés Önállóan
Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Tuya, Lidl Home, Smartlife, Gyártó saját alkalmazása
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Tulajdonságok

Funkciók Értesítések a mobilra, Töltöttségjelző

Működés

Működés Önállóan

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Füst

Akkumulátor

Elem típusa AA
Elemek száma 2 db

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri

Használat

Használat Önállóan
Kód:  EMOS24053
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2104103000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05