Oldal frissítése

EMOS GoSmart P56000S, ZigBee

10 990 Ft

EMOS GoSmart P56000S, ZigBee

Védd meg otthonod a vízszivárgástól az EMOS GoSmart P56000S vízszivárgás-érzékelővel

Védd meg otthonod a váratlan vízszivárgástól az EMOS GoSmart P56000S intelligens vízszivárgásérzékelővel! Az érzékelő lehetővé teszi a kellemetlen helyzetek megelőzését azáltal, hogy azonnal értesít mobileszközödön, ha vízszivárgást észlel, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz vagy mit csinálsz épp, ennek köszönhetően gyorsan reagálhatsz és minimalizálhatod a károkat. Ezenkívül az érzékelő akusztikus és optikai jelzést bocsát ki, hogy figyelmeztesse a közvetlen közelében tartózkodókat. Sőt, az EMOS GoSmart P56000S intelligens vízérzékelő csupán egyetlen elemmel működik, így nem kell aggódnod az elektromos hálózathoz történő bonyolult csatlakozás miatt. Elegáns kialakításával és nagyfokú megbízhatóságával ez az intelligens detektor nemcsak otthonodat és ingatlanodat, hanem szomszédaidat is megvédi.

EMOS GoSmart P56000S, ZigBee vízszivárgás-érzékelő
EMOS GoSmart P56000S, ZigBee vízszivárgás-érzékelő

Az EMOS detektorral nem maradsz le semmiről

A P56000S intelligens vízszivárgás-érzékelő legnagyobb előnye, hogy képes a vízszivárgásról szóló riasztásokat valós időben közvetlenül a mobileszközre továbbítani, amely lehetőséget ad az azonnali beavatkozásra és a kár minimalizálására. Az érzékelő optikai és hangjelzéssel is rendelkezik, amely megbízhatóan figyelmezteti a közelben tartózkodókat a nem kívánt vízszivárgásra. A 85 dB hangos riasztás nem kerülheti el senki figyelmét.

EMOS GoSmart P56000S — Elegáns és megbízható védelem

Az intelligens P56000S vízszivárgás-érzékelőt úgy tervezték, hogy ne csak funkcionális követelményeknek feleljen meg. Kompakt méretének és elegáns kialakításának köszönhetően különösen alkalmas fürdőszobákba, konyhákba és háztartási helyiségekbe. Ezekben a terekben megbízhatóan figyeli a fürdőkád túlfolyását, a mosógép vagy a mosogatógép szivárgását, a megrepedt fűtőtesteket és hasonló helyzeteket, amelyek károkat okozhatnak. Kialakításának köszönhetően elegáns, nem feltűnő eszköz, amely megakadályozza az otthoni problémákat.

Az akár 10 éves élettartamnak köszönhetően pedig hosszú ideig bízhatsz hibátlan működésében.
EMOS GoSmart P56000S, ZigBee vízszivárgás-érzékelő
EMOS GoSmart P56000S, ZigBee vízszivárgás-érzékelő

Vízszivárgás-érzékelő minden helyiséghez

Az EMOS GoSmart P56000S intelligens vízszivárgás-érzékelőt bárhol elhelyezheted otthonodban, még akkor is, ha nincs szabad konnektorod, hiszen egyetlen 3 V-os CR2 elemmel működik. Az érzékelő intelligens rendszerrel rendelkezik, amely figyelmeztet az elemek cseréjének szükségességére. Mindig biztos lehetsz benne, hogy az eszköz megbízhatóan védi ingatlanodat, és teljesen működőképes.

Az EMOS GoSmart P56000S könnyen telepíthető

Nem kell aggódnod a bonyolult összeszerelés miatt, hiszen a telepítés nem is lehetne egyszerűbb! Az EMOS GoSmart P56000S vízszivárgás-érzékelőt csak ki kell csomagolni, az akkumulátort behelyezni, csatlakoztatni egy Zigbee átjáróhoz, valamint párosítani az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és iOS rendszerre is elérhető. Nincsenek bonyolult konfigurációk vagy hosszadalmas várakozások.

EMOS GoSmart P56000S, ZigBee vízszivárgás-érzékelő
EMOS GoSmart P56000S, ZigBee vízszivárgás-érzékelő

Integráció az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe

Hozd létre saját okosotthonodat az EMOS GoSmart okoseszközeinek széles választékával és más, a TUYA platformmal kompatibilis eszközökkel. Csatlakoztasd az egyes eszközöket, állítsd be tevékenységeik automatizálását, és irányítsd őket bárhonnan a teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással. Engedd, hogy háztartásod gondoskodjon önmagáról, így több időd jut magadra, szeretteidre és hobbijaidra!

Az EMOS GoSmart P56000S vízszivárgás-érzékelő főbb jellemzői

  • Különösen alkalmas fürdőszobákba, konyhákba és háztartási helyiségekbe
  • Értesítés a mobilalkalmazáson keresztül
  • Könnyű telepítés
  • Szabadonálló
  • Jelzés típusa: optikai- és hangjelzés
  • Jelzés zajszintje: >85 dB 1 m távolságban
  • Riasztási memória
  • Kompatibilitás: EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife
  • Üzemi hőmérséklet: 5°C és 38°C között
  • Üzemi páratartalom: 80% páralecsapódás nélkül
  • Élettartam: 10 év
  • Tápellátás: 1×3 V CR2 (tartozék)
  • Méret: 18 x 75 x 75 mm
  • Széria: GoSmart
EMOS GoSmart P56000S, ZigBee vízszivárgás-érzékelő

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Működés Központi egységen keresztül / bridge
Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Tuya, Lidl Home, Smartlife, Gyártó saját alkalmazása
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar

Csatlakoztatás

Protokol ZigBee

Tulajdonságok

Funkciók Értesítések a mobilra, Töltöttségjelző

Működés

Működés Központi egységgel

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Víz

Akkumulátor

Elem típusa CR2
Elemek száma 1 db

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri

Használat

Használat Önállóan
Kód:  EMOS24054
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2104104000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10