Oldal frissítése

EMOS EM190-S

4,5 218 értékelés
11 890 Ft

EMOS EM190-S

Minőségi set-top boxot keresel a tévédhez? Akkor az EMOS EM190-S DVB-T2/T set-top box ideális választás számára. Az új típusú földfelszíni digitális műsorszórásra való áttérés hamarosan a legtöbbünket érinti. A régi régi adások leállítását 2020 közepére tervezik. Ne habozz, szerezz be egy set-top boxot ma.


Az EMOS EM190-S DVB-T2/T set-top box (H.265 /HEVC) főbb jellemzői

  • Az EMOS EM190-S DVB-T2 / T set-top box nemcsak otthoni használatra alkalmas
  • A készülék kicsi mérete lehetővé teszi, hogy bárhol tárold
  • A működtetése nagyon egyszerű és intuitív
  • A TV mögé is helyezhető 
  • Különböző videoformátumok széles körű támogatása
  • Az előlap USB-bemenettel van felszerelve
  • Legfeljebb 1 TB méretű külső lemezt is csatolhatsz hozzá
  • Lehetőség van filmek rögzítésére USB-re a TV-ről, amely egyszerre 2 csatornán fut
  • Az időzítő funkcióval pontosan beállíthatod a felvétel kezdési és befejezési idejét
  • A set-top box praktikus hosszú hatótávú távirányítóval rendelkezik
  • A tanulási funkció lehetővé teszi a gombok programozását az eredeti távirányítóról
  • Sok TV-csatorna vagy rádióállomás közül válogathatsz
  • Egyes TV-csatornák programjainak törlése vagy jelszavak beállítása
  • Szülői felügyeleti funkció

Kényelmes DVB-T és DVB-T2 vevő

Az EMOS EM190-S set-top box nemcsak otthoni használatra, hanem kórházakhoz, szállodákhoz vagy vendégházakhoz is alkalmas. A készülék kicsi mérete lehetővé teszi, hogy bárhol tárolhatod. Különösen értékelni fogod a könnyen kezelhető távirányítót. Nem kell attól tartanod, hogy nem fogod tudni kezelni ezt az eszközt, mivel egyszerű és intuitív.

Praktikus külső érzékelő

Ha nem szereted látni a sok eszközt, akkor biztosan örülni fogsz annak, hogy az EMOS EM190-S set-top boxot a tv-készülék hátoldalára helyezheted. Csak annyit kell tenned, hogy eltávolítod a külső infravörös érzékelőt, beprogramozod az univerzális távirányítót, és kikapcsolod az előlapot a menüben, hogy ne zavarja a TV-t. A kábel hossza 1 méter, tehát nem lesz gond annak elhelyezésével. A készüléket ezután távirányítóval kezelheted. Előfordulhat, hogy nem veszed észre, hogy csatlakoztatott egy eszközt. Ha ez az opció nem felel meg neked, akkor a szokásos módon telepítheted a TV alá, tehát nem szükséges külső infravörös érzékelővel csatlakoztatni. Tehát a választás teljesen rajtad múlik.

Könnyű és intuitív telepítés

Az EMOS EM190-S-t mindenki képes telepíteni. A hátul lévő bemenetek és kimenetek számának köszönhetően a vevőkészüléket bármilyen TV-hez, antennához vagy más elektronikához csatlakoztathatod. A menü és az automatikus hangolás segítségével könnyen beállíthatod és kezelheted a készüléket. Ha azonban még mindig nem tudod, mit kell tenni, egy praktikus telepítési útmutató is segít.

Játszd le kedvenc filmedet és sorozatodat

Az EMOS EM190-S set-top box eleje USB porttal van felszerelve. Külső lemezt is csatlakoztathat 1 TB méretig. Élvezd kedvenc filmedet vagy sorozatodat a szélesképernyős tévén, amelyet bármikor hirdetés nélkül nézhetsz. A készülék előnye, hogy filmeket rögzíthetsz USB-n keresztül a TV-ről, amely két csatornán fut egyidejűleg egy multiplexen belül. Zökkenőmentesen nézhetsz közben egy harmadik állomást. Ha van egy kedvenc filmed vagy sorozatod, amelyek egyidőben vannak műsoron, akkor minden bizonnyal értékelni fogod az időzítő funkciót, amely lehetővé teszi a rögzítés kezdetének és végének pontos beállítását. Természetesen lehetőség van arra is, hogy az rendszeres időközönkénti felvételt állíts be. Ha nem akarod használni ezt a funkciót, elegendő kiválasztani a kedvenc filmedet vagy sorozatodat, és egyszerűen manuálisan elindítani a felvételt.

Hasznos távirányító

Az EMOS EM190-S set-top box praktikus, nagy hatótávolságú távirányítóval rendelkezik. A vezérlő segítségével könnyedén válthatsz a programok között, vagy beállíthatod a felvételt. A programokat szerkesztheted vagy megnyithatod 7 napos műsorkalauzt is. A váltás még soha nem volt ilyen egyszerű és gyorsabb. A távirányító praktikus tanulási funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az eredeti távirányító gombjainak átörökítését. Csak egy illesztőprogramot kell használni, amely mindent megold, amire szükséged van.

Számos hasznos funkció

Az EMOS EM190-S set-top box sok olyan hasznos funkcióval fog örömödre szolgálni, amelyeket bármikor használhatsz. Játszd le kedvenc filmedet, sorozatodat vagy zenéidet USB-meghajtón. Sok TV-csatorna vagy rádióállomás közül válogathatsz.Mutasd meg szeretteidnek a nyaralásodat, esküvődet vagy családi ünnepségeidet. Tarts partit és játszd le hozzá kedvenc zenéidet. Élvezd a zavartalan pillanatot, tele szórakozással. Mindezt elhozza neked ezt a multimédia központ az EMOS-tól.

Számos szolgáltatás a gondos szülők számára

Az EMOS EM190-S set-top box lehetőséget kínál bizonyos TV-csatornák programjainak törlésére vagy jelszó megadására is. Tehát befolyásolhatod, hogy a gyermeked mit láthat. Ez ellenőrzés alatt tartja őt. Kíváncsi vagy, hogy gyermeked mennyi időt tölt a képernyő előtt, miközben te dolgozol? A szülői felügyelet képes ezt mérni, mindent átfogóan. Ezen felül jelszóval védheted a teljes set-top boxot.

Set-top box tanúsítvánnyal

Az EMOS EM190-S set-top box büszkélkedhet a DVB-T2 tanúsítvánnyal büszkélkedhet, amely teljes bizonyosságot nyújt neked abban, hogy az ilyen típusú műsorok valóban dekódolhatók. Ezt csak olyan set-top boxoknak ítéli oda, amelyek független teszteken mentek keresztül.


Paraméterek

Tuner

Tuner DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T

Funkciók

Felbontás Full HD
Felvétel Külső meghajtóra, USB meghajtóra
Funkciók Timeshift, EPG

Multimédia

Multimédia Videó, Fotó, Zene

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek Külső IR, USB
Kód:  EMDVt2b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2520236400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15