Oldal frissítése

EMOS EM-VO6 LTE DVB-T2

4,3 36 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMOS EM-VO6 LTE DVB-T2

A különleges EMOS DTVO-6 LTE antennát a DVB-T és a DVB-T2 digitális TV adás illetve a digitális DAB rádióadás jeleinek fogadására tervezték, minden bizonnyal lenyűgöz kompakt méretével és egyedülálló formatervezésével. A klasszikus antennákkal ellentétben még akkor sem zavaró a jelenléte, hogyha az erkélyre vagy a külső falra szereled fel.Teljes kiegészítőkkel érkezik. A külső borítása védi az EMOS DTVO-6 LTE antennát az UV sugárzástól és más külső behatásoktól. A minden-irányú állítható szerkezete remekel a városi felhasználással illetve az olyan mobil járműveken,mint például a hajók vagy lakókocsik.


Az EMOS DTVO-6 LTE DVB-T2 kültéri TV antenna főbb jellemzői

  • TV antenna kültéri felhasználásra, elhelyezheted a falon vagy az oszlopon, valamint az asztalon vagy a polcon
  • DVB-T, DVB-T2, DAB és DAB+ jelvétel
  • Pozíció beállítása függőleges és vízszintes polarizációval
  • A vételi szög 180°
  • Az antenna beépítettLTE szűrője kiküszöböli a mobilszolgáltatók zavaró jeleit
  • A beépítettalacsony zajszintű jelerősítővel semmi sem zavarhatja meg a tévénézést
  • Az EMOS DTVO-6TV antenna képes több adó jelének fogadására
  • Ugyanolyan megbízhatóan rögzíti a Full HD adásokat
  • Frekvenciatartomány: 174–230 MHz, 470–790 MHz
  • Az EMOS DTVO-6 kültéri antenna mérete 40 × 130 × 320 mm
  • Páratlan, cápauszony formájú kivitelezés szürke színben
  • A klasszikus 230 V-os csatlakozón kívül az EMOS DTVO-6 TV antenna USB forráson keresztül is táplálható, amely a csomagban található az USB kábellel együtt.

A tökéletesen tiszta jel és a friss megjelenés kombinációja

Az EMOS DTVO-6 kültéri antenna megbízhatóan fogadja a tökéletesen tiszta DVB-T és DVB-T2 jeleket Full HD minőségben. Vételi szöge 180°, maga az antenna pedig igazán kompakt, a leghosszabb oldalán is csupán 32 cm. Eredeti megjelenésének hála nagyszerűen egészíti ki az otthonodat és a házadat.


Semmi sem zavar majd TV nézés közben

Az EMOS DTVO-6 kültéri antennával mindig számíthatsz a prémium minőségre, amely nemcsak kis méretének tudható be, hanem annak a külön forrású, beépített alacsony zajszintű jelerősítőnek, amelyet egy teljesen fém ház véd, és amely kiküszöböli az összes zavaró jelet. Így semmi esetben sem zavarhatnak meg a mobilszolgáltatókjelei.


Az EMOS DTVO-6 antenna a TV és rádiójeleket is veszi

A digitális TV- vagy rádióadás fogadása gyerekjáték az EMOS DTVO-6 kültéri antennával. Mivel ebben az évben az újabb DVB-T2 TV adásra váltanak, a régebbi TV készülékek már nem képesek a kedvenc adóid fogadására egy ilyen antenna nélkül. Amennyiben pedig újabb TV készülékkel rendelkezel, biztosan örömmel nyugtázod, hogy az EMOS DTVO-6 antennaképes a Full HD adás vételére is.


Az EMOS DTVO-6 antennát felszerelheted a falra vagy az oszlopra is

Az EMOS DTVO-6 antenna tökéletesen felkészült a kültéri felhasználásra, hiszen ellenáll az UV sugárzásnak és más időjárási viszontagságoknak is. Kompakt méreteivel és különleges megjelenésével kitűnik majd az otthonodból. Olyan mechanizmussal készült, amely lehetővé teszi az EMOS DTVO-6 antenna felszerelését függőleges ésvízszintes pozícióban egyaránt, így bárhová elhelyezheted, ahová csak szeretnéd. A készletben minden, a telepítéséhez szükséges kiegészítőt megtalálsz.


Megszakítás nélküli jelvétel az EMOS DTVO-6 antennával

Akár az otthonodban, a lakókocsiban vagy a parkotthonban van szükséged az antennára, az EMOS DTVO-6 mindenhová megfelel. Elhelyezheted azt a polcon vagy az asztalon is. Az LTE szűrővel nem szükséges aggódnod a bosszantó jel interferencia miatt sem. Az EMOS DTVO-6 antennával megszakítás nélkül élvezheted a kedvenc műsoraidat.


Az EMOS DTVO-6 antenna USB-n keresztül is táplálható

Legyél akár a lakókocsiban vagy nyaraláson a hajón, az EMOS DTVO-6 antenna mindenhol tökéletesen kiszolgál. Akkor sincs baj, ha nincs hozzáférésed a klasszikus 230 V-os aljzathoz, hiszen egy USB adapter segítségével is táplálhatod. Ez az USB adapter az USB kábellel együtt az EMOS DTVO-6 kültéri antenna készletének része. Nekedcsak annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod az USB portot a televízió vagy a set-top box készülékéhez.





Paraméterek

Használat és tulajdonságok

Használat Kültéri
Tulajdonságok Vétel több adővevőről, Lakókocsiba

Felszereltség

Felszereltség LTE szűrő, Erősítő
Bemenetek/kimenetek F csatlakozó
Tápellátás USB

Jelvétel

Jelvétel DVB-T, DVB-T2, DAB

További paraméterek

Nyereség 20 dBi
Vételi szög 180 °
Polarizáció Vízszintes, Függőleges

Méret

Magasság 32 cm
Szélesség 4 cm
Mélység 13 cm

Szín

Szín Szürke
Kód:  EMO001c
Termékszám:  2702011000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10