Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

EMOS Alpha 5, 5000 mAh, fehér + USB-C kábel

4,2 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

EMOS Alpha 5, 5000 mAh, fehér + USB-C kábel

EMOS Alpha 5 powerbank


Az EMOS Alpha 5 powerbank főbb jellemzői

  • Minőségi anyagokból készült precíz megmunkálással, nagyon biztonságos.
  • Könnyen töltheted vele a hangszórókat, a fejhallgatót és az okosórákat.
  • A kompakt méretének hála bárhol felhasználható
  • A készülék két USB bemenettel rendelkezik
  • A töltés mellett lehetővé teszi az eszközök közötti adatátvitelt is
  • Automatikus töltés indítás
  • Töltésjelző LED fénnyel
  • Fehér színű EMOS Alpha 5 powerbank

Minőségi anyagokból készült powerbank

Amennyiben megbízható és minőségi powerbank-ot keresel, akkor az EMOS Alpha 5 powerbank megfelelő választás számodra. Prémium minőségű anyagokból készült, precíz feldolgozás és biztonságos használat jellemzi. Segítségével bárhol kiélvezheted a mobiltelefonod és tableted nyújtotta előnyöket anélkül, hogy a készüléked lemerülésemiatt kellene aggódnod.

Sokoldalú felhasználás

Az Emos Alpha 5 powerbank-kel könnyedén feltöltheted a hangszórókat, a fülhallgatódat vagy akár az okosórádat. A két USB bemenettel még a barátodat is kihúzhatod a bajból, aki biztosan nagyra értékeli majd a segítségedet.

EMOS Alpha 5 powerbank kompakt méretekkel

Kompakt méretének (92 × 62 × 15 mm) köszönhetően az Emos Alpha 5 powerbank bármilyen alkalomratökéletes választás. A legkisebb kézitáskában vagy zsebben is magaddal viheted. Így már soha többé nem kell a telefonod lemerülése miatt aggódnod például egy telefonbeszélgetés kellős közepén.

Két eszköz töltése egyszerre 

Az Emos Alpha 5 powerbank kapacitása 5000 mAh. A készülék két USB bemenetet kínál, így egyszerre két telefont vagy tabletet is feltölthetsz. Mivel az Emos Alpha 5 powerbank csupán 15 mm széles, bárhová magaddal viheted. A tartós powerbank keményített műanyag borítást kapott, amely megvédi azt a sérüléstől. A 2 az 1-ben USBkábel adatátvitelre is megfelelő választás.

EMOS Alpha 5 powerbank töltéshez és adatátvitelhez

A mikro-USB és USB-C csatlakozóval ellátott 2 az 1-ben kábel a készülékek töltése mellett biztosítja az adatátvitelt is két készülék között. Az USB kábellel számos típusú készüléket feltölthetsz a régebbiektől egészen a legújabb modellekig. Nagy kapacitása ellenére az Emos Alpha 5 powerbank készüléket karcsú és kompaktkialakítás jellemzi.

Biztonságos EMOS Alpha 5 powerbank hosszú élettartammal

A különféle elektronikák biztonságáról 6 biztonsági funkció gondoskodik. Ezek a funkciók megelőzik például az eszközök túltöltését és más kellemetlen helyzeteket is, amelyek jelentősen csökkenthetik a készülékek élettartamát. Ennek hála aggodalmak nélkül töltheted fel az eszközeidet az Emos Alpha 5 powerbank-kel.

Töltsd fel a powerbank készülékét és az elektronikát egy időben

Az Emos Alpha 5 intelligens powerbank passthrough funkcióval is büszkélkedhet. Ezt teszi lehetővé, hogy egy időben töltsd a powerbank készülékéhez csatlakoztatott eszközt, miközben a powerbank-et is töltöd a hálózatról.

Az EMOS Alpha 5 automatikusan elindul és leáll a töltéssel

Csatlakozz az EMOS powerbank-kel a hálózathoz és add hozzá a készüléket, amelyet fel szeretnél tölteni. A többiről már gondoskodik a powerbank, így nyugodtan végezheted tovább a dolgodat.

A töltésjelző LED fény

Az EMOS Alpha 5 powerbank fehér LED jelzőfénnyel rendelkezik, amely megjeleníti a töltés aktuális állapotát. Ezek a LED fények megbízhatóan tájékoztatnak a készülék töltöttségi szintjéről is, így bármikor ellenőrizheted az EMOS Alpha 5 aktuális állapotát.

Mindig hasznos

Akár egyedül, akár rokonokkal vagy barátokkal vágsz neki egy útnak, élvezd azt a maximumon, semmi se befolyásolja a jókedvedet. Legyen szó akár egy vidéki kirándulásról, városlátogatásról vagy a vízpartról, az EMOS Alpha 5 powerbank biztosítja, hogy ne szakítsd meg a kapcsolatot a külvilággal. Mondj búcsút a lemerült akkumulátornak és bízz azEmos készülékében, amely minden helyzetben melletted lesz.

Az EMOS Alpha 5 powerbank tényleges kapacitása

A többi hasonló készülékkel ellentétben, amelyek kapacitása csak elméletben igaz, az EMOS Alpha 5 készülék kapacitása valós. Így mindig láthatod, mennyi töltésre elegendő a powerbank. A powerbank készülékeknél az energiaátvitelnél előforduló veszteségek befolyásolhatják a készülék kapacitását, amely azt jelenti, hogy csak a kapacitása 2/3-valrendelkezel. Az alábbi táblázatban néhány példát láthatsz arra, körülbelül hány alkalommal töltheted fel a mobiltelefonodat az EMOS Alpha 5 powerbank segítségével.


Paraméterek

Méret

Szélesség 62 mm (6,2 cm)
Magasság 92 mm (9,2 cm)
Mélység 15 mm (1,5 cm)

Kapacitás

Kapacitás 5 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 2

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző
Szín Fehér
Kábel Micro USB

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Bemenetek

Bemenet Micro USB
Max. bemeneti áram 2 A

Tömeg

Tömeg 118 g
Kód:  HM500a10
Termékszám:  1613052101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20