Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

EMOS Alpha 20, 20000 mAh, fekete

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMOS Alpha 20, 20000 mAh, fekete

Az EMOS Alpha 20 powerbank kiküszöböli a lemerült mobiltelefon problémáját, ha távol vagy az otthonodtól. Már feltöltve kapod kézbe, így azonnal kihasználhatod a 20 000 mAh kapacitását és a 2 USB kimenetét egyszerre 2 készülék feltöltéséhez. Ezenkívül 6 intelligens biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek megvédik az elektronikus eszközeidet. Ez azonban nem egy hatalmas külső töltő, hanem egy zsebméretű készülék. A kiváló minőségű, edzett ABS műanyagból készült védőborításnak köszönhetően még a véletlen leejtéseket is túléli. A mellékelt 2 az 1-ben USB kábel (micro USB és USB-C) pedig energia- és adatátvitelre is képes.

Manapság mindenki sok elektronikával rendelkezik. Emiatt nehéz szemmel tartani, hogy mindegyik fel legyen töltve. Ha lemerült a mobiltelefonod, a tableted, az okosórád, a vezeték nélküli fejhallgatód, az e-olvasód vagy a Bluetooth hangszóród, akkor a powerbank segítségével feltöltheted ezeket. A készülékedet azonnal ellátja egy adag energiával, valamint elfér a hátizsákodban, a pénztárcádban és a farmered zsebében.

EMOS Alpha 20 powerbank

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


A régebbi és az újabb elektronikával is megbirkózik

A mellékelt 2 az 1-ben kábellel (micro USB és USB-C csatlakozóval) feltöltheted a legújabb mobiltelefonodat és a barátod régebbi darabját. Ez a kábel az adatátvitelt is támogatja, amelynek köszönhetően átmásolhatod például a fényképeidet a telefonodról vagy a kamerádról a számítógépedre.

EMOS Alpha 20 powerbank

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Maximális tartósság és biztonság

Az összes EMOS Alpha powerbank a legmodernebb biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják a problémamentes és biztonságos működést, valamint védik az elektronikus készülékeidet. Így nem kell aggódnod a kisülés, a túltöltés és a túlterhelés miatt.

EMOS Alpha 20 powerbank

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


A mobilt és saját magát is feltölti

Már nem csak a mobiltelefonok, hanem a minőségi, hordozható energiaforrások is rendelkeznek intelligens funkciókkal. A passthrough funkciónak hála egyszerre feltöltheted a powerbankot és a 2 csatlakoztatott eszközt - mindezt egy aljzatból és cserélgetés nélkül (amit különösen éjszaka fogsz értékelni).

EMOS Alpha 20 powerbank

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


A töltés automatikus megkezdése és befejezése

Nem kell megnyomnod semmilyen gombot. Csak csatlakoztasd a powerbankot az elektromos hálózathoz vagy a saját készülékedhez, és magától megérti, mit kell tennie.

EMOS Alpha 20 powerbank

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


A töltés leellenőrizhető

A minimalista, fehér LED jelződiódák segítségével könnyen megállapíthatod, hogy mi történik a powerbankkal - valóban töltődik-e, vagy mennyi energiája maradt még.

Hagyd magad mögött a gondokat

Mindegy, hogy épp sportolsz, utazol, Instagram story-kat készítesz, pokemonra vadászol vagy csak az utcákat járod, a lemerült akkumulátor és a közelben nem található aljzat problémájával időről időre mindenki találkozik.
A powerbank megbízható tartalék tápegységként működik - egy olyan hordozható aljzat, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Nem számít, ha túlmész a város és az állam határain, vagy csak átléped a ház küszöbét. Amikor valamelyik eszköz akkumulátora figyelmeztetően villogni kezd, a káromkodást elégedett mosoly váltja fel. Ugyanis többé már nem fog zavarni, hogy távol vagy az elektromos hálózattól vagy külföldön nincs nálad megfelelő adapter az aljzathoz. Egy percen belül újraélesztheted az elektronikus játékaidat, és tovább élvezheted az életet.


Paraméterek

Méret

Szélesség 154 mm (15,4 cm)
Magasság 64 mm (6,4 cm)
Mélység 25 mm (2,5 cm)

Kapacitás

Kapacitás 20 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A, USB-C
Kimenetek száma összesen 3

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző
Szín Fekete
Kábel USB-C

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Bemenetek

Bemenet Micro USB

Tömeg

Tömeg 386 g
Kód:  HM500a3
Termékszám:  B0523B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15