Oldal frissítése

EMOS 180 HD T2 HEVC H.265

4,3 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EMOS 180 HD T2 HEVC H.265

Ne várj és térj át most a DVB-T2 szabványra

Az új típusú földfelszíni digitális műsorszórásra való áttérés hamarosan érinteni fogja a többségünket - legkésőbb 2020. júniusában. Bár úgy tűnhet, hogy van még elég időnk, mégis egy-kettőre elérkezik ez az idő. Aki nem készül fel, meglepődik majd.
A DVB-T szabvány továbbra is működni fog, viszont jelentősen korlátozva lesz. 2018.szeptember óta némelyik HD filmet csak olyan vevő segítségével nézheted meg, amelyik képes fogadni a DVB-T2 szabványt. Ezért ne várj és modernizáld az otthonodat. Ügyelj arra, hogy az elkövetkezendő években is tökéletes képminőséget élvezhess.


Az igazi DVB-T és DVB-T2 vevő

Az EMOS EM180 H265 vevő egyidejűleg képes fogadni a DVB-T és a közelgő DVB-T2 digitális műsorszórást. Ezenkívül zökkenőmentesen dekódolja mind a H.264, mind a H.265 (HEVC) képformátumot, amely a televíziós műsorszórás megfelelő átviteléhez szükséges. Ennek köszönhetően Full HD minőségben élvezheted a kedvenc sorozataidat és filmjeidet.


Ez nemcsak egy egyszerű vevő, hanem egy korszerű multimédiás központ, amely több ezer órás szórakozást nyújt számodra. Az 1000 TV-csatorna mellett számos rádióállomást is behangolhatsz, valamint lejátszhatod a filmeket és a zenéket az USB meghajtóról, vagy zenei aláfestéssel élvezheted a fényképes prezentációkat.

Egyszerű telepítés

hátoldalon található sok be- és kimenetnek köszönhetően problémamentesen csatlakoztathatod az EMOS EM180 vevőt bármilyen TV-hez, antennához és egyéb elektronikához. A csatlakoztatás után az üzembe helyezésével is könnyen megbirkózol - ebben segít az intuitív menü (hibátlan fordítással), a telepítési útmutató és a programok automatikus hangolása.

Lejátszás és rögzítés USB-re

A modell elülső oldalán található bemenethez csatlakoztathatsz egy USB meghajtót vagy külső lemezt (legfeljebb 1 TB), ha szélesvásznú képernyőn és hirdetések nélkül szeretnéd megnézni a kedvenc filmjeidet vagy sorozataidat. Továbbá 2 TV-csatornán futó filmet is rögzíthetsz egyszerre az USB meghajtóra (egy multiplexen belül), miközben a 3. csatornát nézed. A felvétel kezdetét és végét saját magad is beállíthatod, vagy használhatod az „időzítő” funkciót. Ennek a segítségével a rögzítés még rendszeres időintervallumonként is automatikusan be- és kikapcsol.

Intelligens távirányító

A mellékelt nagy hatótávolságú távirányító szinte a korlátlan lehetőségek átjárója. A segítségével könnyen szerkesztheted a programokat, beállíthatod a kedvenceidet és megnyithatod a 7 napos műsorújságot (EPG). A vevő gyorsan reagál a távirányító parancsaira, ezért lehetővé teszi a csatornák gyors váltását.

Minden lelkiismeretes szülőt megörvendeztet

A behangolt csatornalistát egyszerűen kitörölheted, vagy beállíthatsz egy jelszót a gyerekek számára nem megfelelő állomásokhoz. Ezáltal befolyásolhatod azt, hogy mit nézhet meg a gyermeked a tévében. Ha ellenőrizni szeretnéd a képernyő előtt eltöltött időt, akkor koncentrálj a szülői felügyeletre. Ezzel egyszerűen zárolhatod az egész vevőt.

A vevő tanúsítvánnyal rendelkezik

Csak a DVB-T2 tanúsítvánnyal rendelkező digitális TV-vevőkkel lehetsz biztos abban, hogy képes dekódolni az ilyen típusú műsorszórást. A cseh rádiókommunikáció csak olyan vevőknek ítéli oda ezt, amelyek sikeresen átmentek a független teszteken. Az EMOS EM180 pedig az egyik közülük.

További információk:

Támogatott formátumok:
Videó: .avi, .mpg, .dat, .vob, .div, .mov, .mkv, .mjpeg, .ts, .trp, mpeg-2, mpeg-4, mpeg-1, h264
Hang: mp3, aac, m4a, mpa, wav, wma
Fotó: jpeg, bmp, png, gif, tiff


Paraméterek

Tuner

Tuner DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T

Funkciók

Felbontás Full HD
Felvétel Külső meghajtóra, USB meghajtóra
Funkciók Timeshift, EPG

Multimédia

Multimédia Videó, Fotó, Zene

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek HDMI, SCART, USB

Operációs rendszer

Operációs rendszer Saját
Kód:  EMDVt1b
Termékszám:  2520236200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05