Oldal frissítése

Emos 1.103200 fehér

4,6 51 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Emos 1.103200 fehér

Az Emos adapter utazáshoz lehetővé teszi az eszközeid hálózathoz való csatlakoztatását több, mint 150 országban. A terméknek köszönhetően feltöltheted és használhatod az eszközeidet például az Egyesült Királyságban, Svájcban, Olaszországban, Ausztráliában, Kínában, az Egyesült Államokban, Japánban és más országokban, azonos típusú terminálokkal. A megfelelő dugót a csúszó mechanizmus segítségével húzhatod ki. A gyártó garantálja a csatlakozást az összes 3-pólusú, földelt, I. és II. osztályú foglalattal az egész világon.

Az adaptert ismételten felhasználhatod különböző országokban. A kimenetet mindig az itthoni típusú végződés alkotja földelő tűvel, amit lehet, de nem muszáj használni. Így rengeteg féle eszközt csatlakoztathatsz hozzá, például hajszárítót, vasalót, vízforralót, notebookot, mobiltelefont, GPS eszközt, kamerát, digitális fényképezőgépet, mp3 lejátszót és hasonlókat. 

 

A termék biztonságos elemekkel rendelkezik a helyzetének biztosítására és a foglalatból való kihúzására. 

Kód:  HM028b6
Termékszám:  1910000600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20