Oldal frissítése

EMOJI - Táska

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

EMOJI - Táska

A gyermeki természetből adódik, hogy minden gyerkőc szeret alkotni és mesefilmeket nézni. Tegye lehetővé, hogy csemetéje ezt a két kedvtelést összekapcsolhassa! A hollandiai Totum játékgyártó kreatív készletét Az Emoji-film című animációs kalandvígjáték ihlette. A gyerekek a készletnek köszönhetően kedvükre feldíszíthetik a táskát az emoji rajzfilmhősök figuráival. A készlettel nagyon egyszerű dolgozni, amely még a kevésbé fejlett kézügyességű lurkóknak sem okoz gondot. A kész táskába a gyerekek beletehetik az uzsonnájukat, vagy esetleg egy A5 méretű füzetet.

Az Emoji - Táska kreatív készlet főbb jellemzői

  • A táska színe és formája univerzális - kislányoknak és kisfiúknak is ajánlott
  • A lenyomatok Az Emoji-film népszerű hőseit ábrázolják
  • 5 színes alkalmazás puha filcből
  • Matricák a gombokra
  • Az egyszerű útmutatót a gyerekek maguktól is könnyen megértik

Stílusos kézitáska

A gyerekek szeretnek kitűnni a társaságból valamilyen újdonsággal, amely akár egy divatos, stílusos kiegészítő is lehet. Egy olyan táska, amely népszerű filmhősöket ábrázol, emellett saját kezűleg díszített, garantáltan mindenki figyelmét megragadja. Ráadásul sem tűre, sem cérnára nincs szükségük a lurkóknak az alkotásnál, a díszeket egyszerűen a már felvarrott gombokra kell rögzíteniük.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Hevederek Állítható hevederek, Vállpánt

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Méretek

Szélesség 17,5 cm
Magasság 24,5 cm
Kód:  HRAjd0030
Termékszám:  8714274872004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15