Oldal frissítése

Emile Henry sótartó, fekete bors

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Emile Henry sótartó, fekete bors

Azt már a meséből is tudjuk, hogy só nélkül egyetlen étel sem élvezhető. Ezért a konyhában jól jöhet ez a kézzel készült sótartó, amely egyedi megjelenésével garantáltan le fog nyűgözni.  A szokatlan forma megkönnyíti a hozzáférést az edény tartalmához.  A kerámia sótartó és egyben annak bemeneti nyílása 10 cm átmérőjű, térfogata pedig 0,35 liter. A só adagolása még soha sem volt ilyen egyszerű! A fekete bors színű máz csak a sótartó külsejét borítja, így a só az edényben nem fog összeállni.

Legfontosabb jellemzők

  • Kerámia sótartó
  • Egyszerű sóadagolás
  • Fekete bors színben
  • A máz csak a sótartó külsejét borítja
  • 10 cm-es átmérő
  • 0,35 literes térfogat
  • Mosogatógépben mosható
  • Kézzel készült

A minőség védjegye

Az Emile Henry cég minden terméke kézműves termék, és kizárólag természetes anyagokból készül, ami nem más, mint jó minőségű burgundi agyag, homok és víz. A termékek ütésállók, nem csorbulnak és nem karcolódnak. A mázat nagyon magas hőmérsékleten égetik rájuk, ami a tartós szín és a mosogatógépben való moshatóság garanciája. A gyártás során használt eljárások már több generáción át bizonyítottak.  A magas minőséget ráadásul a Ceradon innovatív technológiái és az egyes terméket külön-külön ellenőrzése is szavatolja. Az edény nagyon jól ellenáll a hidegnek és a melegnek is. A fagyasztóból akár egyenesen az előmelegített sütőbe vagy a mikrohullámú sütőbe is beteheted.

 
Kód:  EMHACC03
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  790201
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20