Oldal frissítése

Emil Henry Négy darabos ramekin szett fügelila színben

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Emil Henry Négy darabos ramekin szett fügelila színben

Élvezd a francia hangulatot minden alkalommal, amikor Emile Henry edényekben főzöl. Most egy 4 darabos ramekin készletet ajánlunk figyelmedbe, amelyek fügelila színben, agyagból készülnek, ennek köszönhetően ellenállnak a -20 és 250 °C közötti hőmérsékletnek is. Ideális sokféle recept elkészítéséhez, például mini süteményekhez, muffinokhoz, vagy Creme brulée-hez. De használhatod más desszertekhez is, például csokoládé fudge-hoz vagy panna cotta-hoz, és akár sós Mc&Cheese-hez is.

Az Emile Henry sütőforma szett legfontosabb jellemzői

  • Ellenáll a -20 és 250°C közötti hőmérsékletnek
  • Mosogatógépben mosható
  • Ellenáll a mechanikai sérüléseknek
  • Nem halványul a színe
  • Kölönleges forma és elegáns design
  • Átmérője 9 cm, magassága 6 cm
  • Fügelila színárnyalat

Ellenálló és elegáns sütőforma fügelila színárnyalatban

A ramekin soha nem árul el téged, még akkor sem, ha épp a fagyasztóból veszed elő és máris a sütőbe helyezed be. Ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak, de a karcolásoknak és a különböző fizikai sérüléseknek is. Az Emile Henry szett elegáns francia stílusban készült. A magas hőmérséklet vagy a mosogatógépben történő mosás hatással lehetnek az anyagok öregedésére. Az Emile Henry bevonata ellenáll ezeknek a tényezőknek. Számos színváltozatban kapható, így kiválaszthatod a konyhádnak megfelelőt. Adj egy csipet francia stílust konyhádnak ezekkel a formákkal, amelyekbe biztosan beleszeretsz. 

Paraméterek

Használat

Használat Kuglófhoz, Muffinhoz

Anyag

Anyag Kerámia
Kód:  EHESF710
Termékszám:  SF9710

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05