Oldal frissítése

Teether

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Teether

 

Ez a cuki rágókát az újszülött babáknak terveztük. A rágókával és a rágással enyhíthető az a fájdalom, melyet a fogak növekedése okoz a fogínyben, ugyanakkor a rágóka játékeszköznek is jó. Sokféle színből és textúrából készül,  arra ösztönözve a gyermeket, hogy alaposan megvizsgálja, és a fogókészséget is javítja. A belőle áradó finom, lágy hang stimulálja a hallást, mint képességet. A rágóka ugyan két féle verzióban kapható, de a rendelkezésünkre álló raktárkészlet alapján tudunk szállítani belőle.

 

Részletes leírás:
A csomag tartalma:
1x rágóka
Ajánlott kor:
közvetlen a születés utántól

Ez a játék megfelel az Európa Parlament 2009/48/EU számú irányelvének, valamint az Európai Tanács által 2009 június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló előírásnak. Természetes, rendelkezik CE megfeleltethetőségi nyilatkozattal.

Kód:  FOB338
Termékszám:  037977800289

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05